Al doilea copil a venit cu mari emoţii pentru Andreea Bălan, care luni era să-şi piardă viaţa din cauza emboliei amniorice, o complicaţie care s-a produs la scurt timp după ce medicul a scos din pântece fetiţa. Artista a intrat în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare fiind imediat aplicate de medici. Din fericire, inima artistei a început din nou să bată, dar 20 de ore Andreea Bălan a fost inconştientă şi intubată. Vineri, înainte să plece din spital, solista a fost supusă unor investigaţii amănunţite pentru a elimina suspiciunile legate de anumite sechele ce s-ar fi putut produce în timpul stopului cardio-respirator.


Andreea Bălan (34 de ani) a dat luni (4 martie) viaţă celei de-a doua fetiţe, dar poate să spună că s-a născut şi ea a doua oară. Artista le-a provocat mari emoţii soţului, părinţilor, prietenilor şi fanilor ei, care au stat cu inima strânsă în timpul celor două zile în care s-a aflat intubată la secţia de Terapie Intensivă după stopul cardio-respirator suferit. Medicii s-au mobilizat şi au repus-o pe picioare, aşa că de miercuri ea a fost transferată la un salon frumos decorat cu baloane şi a putut să-şi ţină fetiţa la piept. Cântăreaţa a vrut să liniştească pe toată lumea spunând că se simte bine acum şi că abia aşteaptă să-şi reia activitatea muzicală. Acest lucru nu se va produce însă aşa de repede. Solista va avea nevoie de două luni de recuperare şi va începe să facă efort treptat până să ajungă iar la acrobaţiile cu care ne-a obişnuit pe scenă.

andreea_balan_baloane.jpg

andreea balan baloane
Andreea Bălan a plecat acasă cu baloanele din salon
foto: Mihai Ionescu

"Eu sunt un artist de show şi o fire ambiţioasă. Abia aştept să mi se închidă operaţia şi să pot să reîncep să fac sport. Treptat, îmi voi da seama când sunt pregătită să revin. Şi după prima naştere, mi-am revenit repede. Acum, într-adevăr a fost altceva", povestea Andreea Bălan la Antena 1.

Cântăreaţa a lăsat să se înţeleagă că lichidul amniotic ar fi trecut în sânge din cauza unei rupturi uterine. Întrebată dacă medicii i-au făcut Histerectomie (extirparea uterului), Andreea Bălan a refuzat să răspundă în mod direct, dar a explicat că ginecologii nu prea mai au ce să refacă după un astfel de incident. 

andreea-balan-externare1_2.jpg

andreea balan
Andreea Bălan a dat interviuri în holul maternităţii
foto: Mihai Ionescu

Soţul Andreei Bălan nu s-a dezlipit de artistă       

George Burcea, soțul cântăreței, a fost cel care a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook privind episodul nefericit prin care a trecut solista. „În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Vă mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei”, a notat el. Actorul a fost extrem de îngrijorat şi nu a plecat din spital până când nu a reuşit să vorbească cu Andreea Bălan.

andreea-balan-externare3.jpg

andreea balan
Andreea Bălan a fost înconjurată de bodyguarzi în holul maternităţii
foto: Mihai Ionescu

"George a stat la geam şi a urmărit operaţia. Când eu am intrat în stop cardio-respirator, o asistentă a ieşit cu fetiţa să i-o arate ca să-i distragă atenţia de la manevrele de resuscitare. I-au spus mai târziu că am fost într-o situaţie critică. El a fost în stare de şoc. M-a văzut intubată şi vedea că vorbeşte cu mine, iar eu nu îmi aduceam aminte nimic. I-a fost frică să nu rămân cu sechele", a mai povestit Andreea Bălan.

Clara Maria, fetiţa Andreei Bălan, a primit nota 10. Ea cântăreţte 3.190 gr şi are 49 de centimentri în lungime.  

 

Citeşte şi:

 

Andreea Bălan și soțul ei au ales numele fetiței din burtică. Solista naște în două săptămâni

Reacţia spitalului unde Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul cezariene

 
 
Loading...