Starea de sănătate a Andreei Bălan este una bună prezent și artista își petrece timpul pe care îl mai are de stat în spital alături de fetița ei, care a reușit să îi redea zâmbetul pe buze. Cântăreața a publicat în mediul online o imagine adorabilă alături de cea mică și a dezvăluit și câteva detalii despre Clara Maria.


Andreea Bălan a reușit să se recupereze rapid după clipele critice prin care a trecut cu câteva zile în urmă, atunci când a suferit un stop cardio-respirator, fiind fascinată în prezent de întâlnirea cu cea de-a doua fetiță a ei și a lui George Burcea, micuța Clara Maria. Micuța a reușit rapid să pună un zâmbet larg pe fața mamei ei, după ce aceasta și-a sacrificat chiar și viața pentru a o aduce pe lume. 

Andreea Bălan, momentul în care și-a strâns fetița în brațe 

Deși a trecut prin clipe extrem de grele și s-a aflat la un pas de moarte, Andreea Bălan își găsește fericirea și se încarcă cu energie pozitivă de la fiica ei, alături de care a publicat câteva imagini adorabile pe rețelele de socializare. Momentul în care și-a strâns pentru prima dată fetița în brațe parcă a făcut-o să uite complet de toată întâmplarea neplăcută prin care a trecut. 

„Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetița, Clara Maria în brațe, după 2 zile de lupta ca să trăiesc. Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Și mulțumesc din inimă doctorilor de la @sanador.românia care mi-au salvat viața! Ceea ce mi s-a întâmplat mie, se întâmplă 1 la 80 000 de cazuri, iar medicii de aici au fost prompți și imediat au intervenit și au luat cele mai bune decizii ca eu să trăiesc”, a fost primul mesaj scris de Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

andreea-balan2.jpg

Andreea Bălan și-a revenit și își petrece timpul alături de fetița ei
Foto: Instagram

O nouă imagine a topit inimile admiratorilor Andreei Bălan. Aceasta și-a ținut strâns fetița la piept și a dat câteva detalii despre micuță. „Ia priviți ce minune am eu aici! E sănătoasă, cântărește 3190g, are 49 cm, e cuminte și papă muult. Sunt o norocoasă!”, a scis cântăreața în mediul online. 

Când va fi externată Andreea Bălan din spital 

„Se poate întâmpla şi la naşteri naturale şi chiar înainte să naşti. Doamna doctor mi-a povestit că o gravidă a păţit acest lucru când a intrat în travaliu. Copilul a murit, iar mama a fost salvată după ce i s-a scos uterul. Nu e vorba de cezariană aici, ci de rupturile uterine şi cum ajunge acel lichid în sânge.

Recuperarea este la fel în cazul meu, la fel ca la cealaltă sarcină, pentru că au curăţat tot. Mi-au făcut transfuzii. Mai stau 2-3 zile în spital, iar apoi acasă trebuie să am grijă să mi se închidă tăietura de la operaţie. Voi putea după o lună şi jumatate-două să dansez din nou, iar după patru sa fac prize”, a spus Andreea Bălan într-o intervenţie telefonică la Antena 3. Totuși, apropiații Andreei au dezvăluit că medicii au sfătuit-o să ia o pauză de 6 luni de la aparițiile pe scenă. 

 
 
Loading...