Fie pentru că nu-i priește dragostea, fie pentru că muncește prea mult pentru spectacolele muzicale, în ultima perioadă, Andreea Bălan (31 de ani) a slăbit foarte mult. Vedeta a ajuns piele și os într-un timp foarte scurt, iar acest lucru se observă chiar și prin haine.


La evenimentul de decernare al premiilor muzicale Media Music Awards, frumoasa artistă și-a făcut apariția într-o rochie de un alb imaculat, demnă de o adevărată prințesă. Deși ținuta ei arată ca scoasă din filme, silueta Andreei Bălan a avut foarte mult de suferit în ultima perioadă.

Andreei Bălan i se văd coastele

andreea_balan_media_music_awards.jpg

andreea balan
Andreea Bălan (31 de ani) la Media Music Awards
foto: Tatiana Solomon

 

Rochia albă și deosebit de mulată a scos în evidență coastele proeminente ale vedetei, dar și oasele șoldurilor și abdomenul aproape lipit de spate. Andreea a slăbit considerabil de când iubește din nou, semn că fluturașii din stomac îi alungă în totalitate apetitul. Mai mult, artista a muncit foarte mult pentru a obține premiul „Best Show” în cadrul galei Media Music Awards, iar mișcările de dans par să fi ars cam prea multe calorii în cazul ei.

De unde s-a inspirat pentru rochie

andreea_balan_daenerys_targaryen.jpg

andreea balan
Pentru rochie, Andreea Bălan (31 de ani) s-a inspirat de la personajul ei preferat, Daenerys Targaryen/Khaleesi, din serialul „Game of Thrones”

 

Pentru rochie, Andreea s-a inspirat din celebrul serial „Game of Thrones”/„Urzeala Tronurilor”, care a făcut vâlvă chiar și în presa românească cu ultimul sezon. Se pare că artista a vrut să se asemene cu una dintre personajele din serial, Daenerys Targaryen, cunoscută drept „Mama Dragonilor”.

„A fost visul meu să am o rochie precum Daenerys din Game of Thrones! E un personaj puternic care reușește să fie feminin și să îi inspire pe cei din jurul său prin calitățile de lider și de femeie independentă! Iar rochia e absolut minunată și îi mulțumesc foarte tare Irinei Tenovici, designer la brandul Happy Friday, pentru că m-a ajutat să-mi transform visul în realitate”. 

 
 
Loading...