Andreea Bănică schimbă peste două zile prefixul. Împlineşte 40 de ani şi reuşeşte să-şi menţină look-ul tineresc. Mulţi îi dau mai puţin de 30 de ani, iar meritul este şi al tratamentelor estetice pe care le face frecvent. Totuşi, trebuie să aibă mare grijă, pentru că dependenţa de injecţiile cu botox poate duce la rezultate dezastruoase.


Are doi copii de care se ocupă impecabil şi o carieră muzicală de succes. Uneori bifează lunar chiar şi câte zece concerte, care îi bagă în buzunar în jur de 25.000 de euro. Este vorba despre celebra cântăreaţă Andreea Bănică, care joi va împlini 40 de ani.

Nimeni nu-i dă anii din buletin, însă ea reuşeşte  să fenteze trecerea timpului cu ajutorul unor trucuri.
De mai bine de cinci ani, ea trece pragurile clinicilor de lux şi apelează la tratamentele în vogă, pentru un ten de adolescentă. La medicul Kasem Abu Baker, artista făcea frecvent tratamente profunde împotriva acneei şi a ridurilor,  în valoare de 1.800 de euro.

a210-11-vedetete-15-col-an.jpg

Andreea Bănică, înainte

Diva a  continuat cu tratamentele de reîntinerire şi de hidratare cu laser, care costă între 300 şi 500 de euro. Şi, indiferent câte creme ai folosi, ridurile nu dispar decât cu botox, motiv pentru care artista a apelat la aceste injecţii, pentru a scăpa de ridurile de pe frunte şi din jurul ochilor.

O astfel de şedinţă costă 300 de euro şi se face din şase în şase luni. De curând, Andreea Bănică face şi tratamente de ultimă generaţie care au efecte mult mai bune decât cele injectabile, plus să sunt noninvazive şi mai naturale.

Spre exemplu, îl ultima perioadă a apelat la o clinică pentru microdermoabraziune, un tratament care presupune curăţarea tenului cu jet peeling, apoi hidratarea lui cu un cocktail de oxygen, colagen, vitamina C şi oligoelemente.

a3untitled-1.jpg

Acum. Andreea Bănică este de nerecunoscut fără ridurile de expresie

Andreea Bănică s-a filmat în timpul unei astfel de proceduri şi a avut curajul să apară complet nemachiată. Dacă unii fani au apreciat-o, alţii au blamat-o sau au reacţionat jignitor. Doar un chirurg plastician poate ­să-şi dea seama dacă o persoană a apelat la botox şi, mai ales, care sunt consecinţele pe termen lung ale acestor tratamente, aşa că l-am contactat pe chirurgul plastician Victor Schwartz.  
”Buzele Andreei sunt injectate cu acid hialuronic, de asemenea, şanţurile nazolabiale şi zona perioculară şi cea frontală sunt injectate cu botox. Arată ok. La chipul «femeie pisică» se poate ajunge dacă te laşi pe mâinile unui medic nepriceput şi dacă exagerezi cu injectările”, a avertizat-o celebrul specialist. Este vestit cazul miliardarei Jocelyn Wildenstein (77 de ani), din New York, care  a cheltuit 4 milioane de dolari pe operaţii estetice şi pe injecţii cu colagen, pentru a căpăta aspect de pisică,  pe motiv că soţului ei îi plac felinele. Ei i se mai spune şi ”Femeia-pisică”.

Crudu, Vica şi Răduleasca au exagerat cu operaţiile

La 43 de ani, Vica Blochina a recurs cam la toate operațiile estetice.
Și-a pus silicoane, și-a mărit fundul cu grăsime proprie, și-a făcut liposucție, iar la față a recurs la injectări cu botox, cu acid hialuronic și și-a modelat nasul.

a4untitled-1.jpg

Daniela Crudu (29 de ani)

Mihaela Rădulescu (48 de ani) e campioană în acest domeniu și ține pasul în materie de noutăți, cu medicii esteticieni.

a5untitled-1.jpg

Vica Blochina (43 de ani)

Are silicoane, liposucții, iar la față, lifting, și-a mărit buzele, și-a ridicat pomeții, și-a operat nasul, iar botoxul și acidul hialuronic sunt și ele pe lista schimbărilor de look.
Daniela Crudu, care recent a împlinit 29 de ani, este deja expertă în domeniul esteticii.

a6untitled-1.jpg

Mihaela Rădulescu (48 de ani)

Are silicoane încă de la vârsta de 17 ani, și-a micșorat nasul, și-a mărit buzele, a scăpat de bărbia dublă, intervenții care au costat-o mii de euro. 
Loading...