Andreea Bănică (39 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Fiind o personalitate public, artista poate fi un model de urmat și poate influența, mai mult sau mai puțin, convingerile oamenilor, ceea ce a și încercat să facă pe blogul ei personal.


Mama unei fetițe, Sofi, și a unui băiețel, Noah, Andreea Bănică este radicală atunci când vine vorba de sănătatea și creșterea frumoasă a copiilor, în general. Vaccinarea copiilor este un subiect extrem de controversat care a împărțit țara în două tabere, pro și contra, fiecare aducându-și argumentele pe care își bazează convingerile.

Andreea Bănică face parte din tabăra celor ”pro” și a ținut să evidnțieze acest lucru printr-un articol de pe blogul ei personal.

”Îmi vine foarte greu să cred că sunt printre noi oameni care se cred mai deștepți decât medici care au învățat și au studiat toată viața acest domeniu. Simt că este datoria mea de mamă, în primul rând, să trag un semnal de alarmă. Atunci când ești persoană publică și știi că poți influența foarte multe persoane care te iau ca reper ai o datorie morală de a te asigura că ceea ce transmiți nu le face rău celor care te urmăresc. Este inadmisibil să îți bați joc de viața unor oameni care au încredere în părerea ta și să riști dreptul la viața al unor persoane deoarece, fără să ai pregătire, îți arogi opinii periculoase.

Vaccinul este o metodă de prevenție și tratament medical care a îmbunătățit semnificativ calitatea vieții oamenilor. Este cel mai important pas pentru a preveni bolile și epidemiile! Este responsabilitatea părinților să prevină îmbolnăvirea copiilor! Mi se pare normal ca părinții să fie informați așa cum trebuie pe această temă și să ia toate măsurile pentru a asigura copiilor imunizarea de care au nevoie. Mai nou, toți părinții caută pe internet remedii naturale, dar când în joc e viața unui copil nu avem dreptul să ne jucăm cu asta! Îmi e sincer milă de oamenii care au impresia că o compresă cu oțet sau mai știu eu ce poate suplini lipsa unor vaccinuri sau părerea unui medic. Nu lăsați persoane neavenite să influențeze viețile copilașilor voștri! Nu îi credeți! Întrebați-vă „dar de unde știu ei?!”. Copiii noștri sunt cel mai de preț lucru pe acest pământ! Trebuie să îi protejăm și să le asiguram un viitor sănătos! Vaccinați-vă copii pentru toate bolile!

Sunteți îndreptățiți să vă întrebați și de unde știu eu! Știu din propria experiență a celor doi copii ai familiei noastre! Sofia Maria (8 ani) și Noah Andrei (9 luni) au beneficiat de absolut toate vaccinurile obligatorii și opționale! Sofia nu a avut niciodată vreo reacție adversă, iar Noah Andrei până la vârsta de nouă luni, nu a știut ce este nici măcar temperatura de 37 grade! Pe 16 august îi fac vaccinul de nouă luni și voi continua cu toată schema de imunizare pe care o am de la pediatrul copiilor!!”, a scris Andreea Bănică pe blogul său.

 

loading...
Loading...
Citeste tot despre: