Andreea Bănică nu a ținut cont că gradele de afară sunt cu minus și a vrut să fie în centrul atenției la petrecerea Ok! Golden Night care a avut loc miercuri, 28 februarie. Artista a ales o ținută care i-a arătat toate formele și a încălțat o pereche de pantofi cui care i-au pus în evidență picioarele suple.


Andreea Bănică a ales să poarte o rochie scurtă prinsă la talie cu o curea gri, iar peste umeri, artista și-a pus o blană gri. Toată numai un zâmbet, Andreea a pășit cu încrederea la petrecerea organizată de revista Ok! Magazine

img_8239.jpg

Andreea Bănică
Foto Sever Gheorghe

„Sunt la petrecerea Ok Magazine. Chiar dacă viscolește afară, eu tot am venit ca în fiecare an la petrecere. Este un momnent frumos. Îmi place. E cald aici, nu este frig”, a spus Andreea Bănică într-un live pe Facebook de la petrecere.

Ca în fiecare an, vedetele au făcut paradă la petrecerea organizată la un local cu ștaif din București. Pe covorul roșu au păsit mai multe nume cunoscute din shobiz-ul românesc precum Oana Roman, Simona Pătruleasa, Raluka și Tili Niculae.

Vedetele au făcut furori la petrecerea OK! Golden Night

Loading...