Andreea Bănică s-a născut vara, la mare, în Eforie Sud, însă îi plac în aceeași măsură și iernile la munte. Zilele acestea, artista se bucură de zăpadă alături de întreaga familie. Au schiat și s-au dat cu săniuța în Poiana Brașov.


"Nu aș da nicio vacanță la căldură pe una la frig, dar recunosc că și muntele are un farmec aparte, mai ales în peisaje frumoase, zăpadă și cu cei iubiți aproape. Anul acesta am schiat din nou după 4 ani și asta mă face foarte fericita. A fost cam greu la început să îmi intru in ritm, dar după câteva zile de febră musculară, zic că a meritat efortul", spunea Andreea Bănică în luna ianuarie.

Au petrecut toată ziua pe pârtie

Iată că muntele a cam acaparat-o pe diva noastră, devreme ce zilele acestea se află din nou la munte, pe schiuri. Ca de obicei, cu familia. Soțul Lucian, fiul lor Noah, mai puțin micuța Sophia. Aceștia s-au cazat la un hotel de lux din Poiana Brașov și s-au bucurat de pârtiile din apropierea lui. Nu au făcut nici de data aceasta rabat de la schi, din contră, și-au petrecut mai toată ziua pe pârtie. "Când copilul e fericit, ești și tu fericit! Vă îmbrățișăm și sperăm să nu vă aducem zapada înapoi când ne întoarcem", a scris Andreea pe Instagram.

andreea_banica.png

foto: Instagram

La cei patru ani, Noah se descurcă foarte bine, a învațăt rapid regulile de bază, apoi a schiat cot la cot alături de părinții lui, care au fost entuziasmați de dibăcia lui. Andreea a purtat un echipament roșu - alb pe care l-a "accesorizat" cu cască, cagulă și ochelari, iar  Lucian Mitrea s-a asortat perfect cu soția sa. Serile s-au încheiat cu un alt sport "extrem", și anume cu băile în piscina cu apă fierbinte a hotelului. A fost amuzant și o adevărată plăcere după cum se poate deduce din filmulețele postate pe Instagram Story.
 

 
 
Loading...