Fosta prezentatoare de televiziune a împlinit 45 de ani pe 24 martie și a publicat un mesaj emoționat pe pagina sa de Facebook. Andreea Berecleanu a publicat lângă mesaj și o fotografie cu părinții săi, însă cea cu mama sa a atras atenția, pentru că cele două sunt la fel de frumoase și seamănă ca două picături de apă.


"Acum 45 de ani, în București. Maternitatea Polizu. Nu era frig, dar ploua torențial. Ora 22.30/23. Cam atunci m-am hotărât să dau ochii cu părinții mei, cu bunicii mei, cu nașii mei. Ei erau cei care m-au întâmpinat primii. Apoi au fost toți ceilalți dragi, cei care mă așteptau atunci, dar și cei pe care aveam să-i cunosc din acel moment. O lume nouă. O viață nouă. Am fost o fetiță dorită, un copil făcut dintr-o pasională dragoste a părinților mei. Apoi, m-au călăuzit, așa cum o fac și acum, sub multe forme. La mulți ani, mama! Vă iubesc, mamă și tată!", a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

mama_andreea_berecleanu.jpg

mama andreea berecleanu
Mama Andreei Berecleanu, în tinerețe
foto: Facebook

Andreea Bercleanu a renunțat să mai prezinte știri la Observatorul Antenei 1 și și-a canalizat resursele către afaceri și către proiectele în care este implicată la clinica soțului ei, medicul chirurg Constantin Stan. La 45 de ani, Andreea Berecleanu este una dintre cele mai rafinate apariții din showbiz.

Citește și:

Andreea Berecleanu, primul interviu după despărţirea de Antena 1: «Vreau să mă bucur de mai mult timp alături de familie»

Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1, după 17 ani: «Nu voi accepta situații impuse»

 

 
 
Loading...