Fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 a avut parte zilele trecute de un eveniment special în familie.


Andreea Berecleanu (45 de ani) si soțul ei, doctorul Constantin Stan, i-au tăiat moțul fiului fostei sale colege, Mihaela Călin (36 de ani) și a soțului acesteia, Daniel Sava.

Acest lucru s-a întâmplat duminica trecută și la eveniment a fost și Petru, fiul Andreei, după numele căruia a și fost botezat micuțul.

“Ce zi frumoasă de duminică! Să tot fie așa... Astăzi i-am “tăiat moțul” finului nostru, Petru. I-am așezat pe tavă tot ce ne-a trecut prin cap și a început distracția! Este unul dintre cei mai cuminți și zâmbereți copii, cea mai mare bucurie pentru Mihaela și Daniel, finii noștri dragi. Să vă iubiți mereu! Să vă crească Petru mare, sănătos și fericit”, a scris fosta vedetă de știri de televiziune. 

baietel-mihaela-calin.jpg

andreea berecleanu, sotul si fiul ei, alaturi de mihaela calin si petru, baietelul ei
Andreea Berecleanu, Constantin Stan, fiul fostei știriste, alături de Mihaela Călin și micul Petru, sărbătoritul zilei
foto: arhivă personală

"Zi specială pentru Petru și, deopotrivă, pentru noi și nașii noștri. Am sărbătorit primul an de viață al lui Petru, nu cu petrecerea frumoasă pe care ne-o închipuiam, dar cu familia alături și momente de bucurie și iubire. Andreea Berecleanu și Constantin Stan, vă mulțumim pentru dragostea și căldura arătate lui Petru", a scris și fericita mămică pe Instagram, acolo unde a publicat și mai multe poze de la reuniunea de familie.

 
 
Loading...