Sunt rare ipostazele în care Andreea Esca îşi dezvăluie formele la plajă. Prezentatoarea Pro Tv ne-a obişnuit cu imaginea ei serioasă, ascunsă după pupitrul ştirilor, dar peisajul exotic în care se află de câteva zile a făcut-o să fie extrem de generoasă cu fanii ei. Vedeta a publicat imagini cu ea în costum de baie, ipostaze cu care a încins Instagramul.


Andreea Esca face furori în costum de baie la 45 de ani şi nu o spunem noi, ci prietenii ei care au văzut imaginile ştiristei din vacanţă şi au rămas cu gura căscată. Vedeta Pro Tv s-a pozat în pisicină într-un costum de baie galben din două piese, iar fanii au amuţit. Prezentatoarea, mamă a doi copii mari, are un corp perfect, pe care doar ea ştie cum îl întreţine. Cert este că vedeta are o talie trasă prin inel, sâni fermi şi picioare tonifiate şi probabil că ar putea urca fără emoţii pe podiumul de modă dacă vreun designer i-ar cere acest lucru.

esca.jpg

andreea esca costum de baie
Andreea Esca se bucură de un peisaj de vis
Foto: Instagram

Complimentele au curs în valuri, prietenii Andreei fiind de-a dreptul fascinaţi de cât de bine arată vedeta, dar şi de îndrăzneala ei. Andreea a mai pozat în costum de baie, însă niciodată aşa ca acum, în toată splendoarea. În trecut, vedeta s-a expus la plajă arătând doar partea de sus a corpului sau ascânzându-se după fiica ei, Alexia.

andreea_costum_de_baie.jpg

andreea esca
Andreea Esca nu publică prea des poze în costum de baie
Foto: Instagram

Tot cu ani în urmă, Andreea ne-a arătat că are o siluetă de invidiat, dar într-un costum de baie întreg şi închis la culoare. În restul timpului, toată lumea o ştie în sacou la pupitrul ştirilor.    

Loading...