Pentru Andreea Esca familia este pe primul loc. Prezentatoarea de știri a vorbit despre relația cu fiica ei și despre cum se descurcă Alexia cu Bacalaureatul.


Andreea Esca a dezvăluit că în urmă cu puțin timp nu se gândea că va reuși să pună pe picioare câteva proiecte la care a visat întotdeauna. Aceasta nu a neglijat niciun moment creșterea celor doi copii ai săi în care investește cel mai mult. 

"Am emoții pentru fiica mea care dă examenul de Bacalaureat, dă examen la 13 materie, contează foarte mult nota de la Bacalaureat pentru facultate.  Muncește foarte mult și îmi doresc să iasă totul bnie. O susțin prin faptul că în mine găsește un om cu care poate să vorbească orice, care să îi fie alături, un om care să-i dea sfaturi, să plângă sau să se bucure alături de ea. Întotdeauna am fost eu prima care am deschis subiecte care ar fi putut fi mai greu de abordat și ea s-a simțit în siguranță să vorbim. Vorbesc cu ea de la nivelul unui prieten dar și ca părinte, există limite și reguli.

Nu am îndrumat-o către nicio profesie dar nici nu am oprit-o",  a declarat Esca despre relația dintre ea și fiica ei.

clipboard01eeeeee.jpg

Andreea Esca, Alexia, Mama și fiica, Bacalaureat
Andreea Esca își dorește ca fiica ei să urmeze orice carieră vrea
Foto: Instagram

Vedeta a vorbit cu entuziasm despre proiectele pe care le-a demarat în ultima perioadă și cât de important a fost pentru ea să facă ceea ce îi aduce satisfacție profesională, comunicarea media. 

"Ultimii ani au însemnat dezvoltarea mea profesională, deși nu aș fi crezut că mai sunt lucruri pe care aș vrea să le fac, desigur sunt în același domeniu, toate au la bază comunicarea dar nu m-am gândit că o să am o revistă, nu m-am gândit că o să am un site și o emisiune la radio. Lucruri pe care nu am crezut că o să le am. Lucruri de care sunt mândră. Uneori lucrurile sunt într-o zi mai grele, altele mai ușoare, trebuie să-ți ofere satisfacție", a declarat Andreea Esca pentru AntenaStars.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: