Zi plină de surprize pentru Andreea Esca! Știrista emblematică de la Pro Tv a împlinit 47 de ani în 29 august, ocazie cu care a fost felicitată de toți cei dragi. Familia a așteptat miezul nopții pentru a o surprinde cu tort, flori și îmbrățișări, iar dimineața au venit rândul fetelor din redacția A'list Magazine pentru a o felicita pe cea care nu le este doar șefă, ci și parteneră de distracție.


Andreea nu și-a luat zi liberă de la Știrile Pro Tv, însă după ce și-a îndeplinit binecunoscutul rol, a început adevărata distracție. Sărbătorita, care a împlinit 47 de ani, a fost „momită” să ajungă pe malul Lacului Herăstrău, unde toți cei dragi i-au pregătit o petrecere-surpriză, demnă pentru această zi importantă din viața știristei. Acestea fiind zise, ziua de joi, 29 august, a fost una cu mare fast în „familia Pro Tv”, care a făcut tot posibilul să organizeze un eveniment care să se ridice la așteptările vedetei.

andreea-esca-petrecere3.jpg

Alexia Eram, stând de vorbă cu Mihaela Geoană
Foto: Mihai Ionescu

Andreei Esca i-a fost organizată o petrecere surpriză cu ocazia zilei ei de naștere

Multe râsete, multă voie bună și atmosfera relaxată au fost cele trei ingrediente care au domnit peste petrecerea surpriză a Andreei Esca, ce s-a bucurat de prezența apropiaților și a colegilor de televiziune, care s-au transformat, cu timpul, într-o adevărată familie, care, iată, petrece timp împreună și în afara programului de lucru.

pavel-bartos-andreea-esca-petrecere.jpg

Pavel Bartoș, la petrecerea surpriză a Andreei Esca
Foto: Mihai Ionescu

Zona unde a fost organizată petrecerea a fost decorată corespunzător, cu baloane și pancarte cu felicitări, iar mulțimea s-a adunat într-un singur loc pentru a-i ura sărbătoritei, așa cum se practică la evenimentele surpriză, în cor, un călduros „la mulți ani!”.

mihai-petre-elwira.jpg

Mihai Petre, alături de soția lui, Elwira
Foto: Mihai Ionescu

Alături de vedetă în această zi au fost nume cunoscute de la Pro Tv precum prezentatorul Pavel Bartoș, coregraful și membrul juriului de la „Românii au talent” Mihai Petre, alături de soția lui, Elwira, familia știristei, colegele sale de la revista A'list, dar și câțiva prieteni apropiați precum Mircea și Mihaela Geoană și Amalia Năstase cu actualul ei soț, Răzvan Vasilescu, Dana Rogoz etc. 

amalia-nastase-sot-.jpg

Amalia Năstase și soțul ei
Foto: Mihai Ionescu

Nelipsită a fost bineînțeles, fiica Andreei, Alexia Eram, care a purtat o rochie siclam și care a venit însoțită de iubitul ei, Mario Fresh. Se pare că premisa petrecerii surpriză a fost una simplă dar convingătoare: soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, i-a spus știristei că o scoate la o cină romantică în doi, când, de fapt, a dus-o la locul unde a fost organizată petrecerea surpriză, unde vedeta TV a fost așteptată cu confetti, baloane și chiar și pinata.

esca-petrecere.jpg

Foto: Mihai Ionescu

Reacția vedetei a fost una pe măsură, fiind în același timp surprinsă de gestul celor dragi, dar și fericită că are atâția oameni minunați în jurul ei, care s-au gândit la ea în această zi specială.

 
 
Loading...