Andreea Esca (42 de ani) ne-a obişnuit cu atitudinea sobră de la ştirile pe care le prezintă seara, la Pro TV.


De curând, îndrăgita prezentatoare tv a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care apare îmbrăcată cu o ie superbă, viu colorată. Andreea Esca a dezvăluit prietenilor virtuali că acesta este, de fapt, un cadou de Mărţişor, din partea unei bune prietene, dar pe care l-a primit... în avans.

1 Martie a venit mai repede pentru Andreea Esca

esca.jpg

andreea esca fani admiratori facebook
Andreea Esca, strălucitoare în orice ipostază
Foto: Arhivă personală

 

„Mândră de mărţisorul meu primit în avans! Mândră de bluza mea! O zi minunată, tuturor!", a scris Andreea Esca, pe reţeaua de socializare.

Reacţia admiratorilor fideli nu a întârziat să apară: “Absolut superbă!!! Te prinde de minune!”, “Superbă bluza, superbă doamna!”, “Îmi eşti tare dragă... Să o porţi sănătoasă!”, i-au scris prietenii virtuali.

Andreea Esca are o familie împlinită

Andreea Esca și Alexandre Eram (44 de ani) reprezintă unul dintre cele mai solide cupluri mondene de la noi din ţară. Amândoi sunt mereu cu zâmbetul pe buze şi, de fiecare dată, foarte fericiți unul în preajma celuilalt. Andreea Esca s-a căsătorit cu Eram în urmă cu mai bine de 14 ani. Cei doi au împreună doi copii, Aris şi Alexia, în vârstă de 11 şi, respectiv, 14 ani.

andreea_esca_2_0.jpg

andreea esca alexandre eram familie
Andreea Esca profită de fiecare clipă petrecută alături de persoanele dragi
Foto: Arhivă personală

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: