Andreea Mantea (29 de ani) s-a hotărât să ţină piept greutăţilor din viaţa ei. Deşi iubiţii au făcut-o să sufere, asistenta tv a declarat pentru Antena 1 că are de gând să caute un alt bărbat care să fie tată pentru David (fiul ei).


Vedeta este hotărâtă să meargă mai departe. După ce toţi bărbaţii din viaţa ei au făcut-o să plângă aceasta susţine că îşi caută partener care să-l înlocuiască pe luptătorul K1, Cristi Mitrea (34 de ani).

Andreea Mantea a spus că tatăl copilului o făcea să plângă în timpul sarcinii şi de aceea îşi doreşte o altă persoană cu care să îşi crească copilul: "Nu mi-a lipsit deloc, dar nici copilului nu-i lipseşte. Probabil o să mă întrebe când o să crească mai mare, dar copilul meu va avea un alt tată. Noi eram despărţiţi când am aflat că sunt însărcinată. De dragul sarcinii, am încercat să fie bine. Erau neînţelegeri urâte. Am ales să fiu fericită, nu ai cum ca viitoare mămică să plângi mereu. Acum nu mai ţine de mine. Dacă acest copil o să-l accepte, dacă o să-l vrea, eu nu am cum să mă bag. El poartă numele meu şi asta nu se va schimba niciodată. Va fi David Andrei Mantea. Dacă va vrea să să-l vadă, nu mă ocup".

Andreea Mantea este de părere că relaţia cu luptătorul K1 a fost de scută durată şi din această cauză nu are de ce să sufere: "Noi doi nu am avut timp să ne ataşam atât de tare unul de celălalt ca să zic că mi-a lipsit. Au fost momente foarte grele la noi în relaţie. Ne certam foarte des, ceea ce nu era bine pentru mine ca femeie însărcinată".

Deşi s-au despărţit, Mantea a vrut să dea încă o şansă relaţiei. Însă Cristi Mitrea nu a vrut să vină să îşi vadă copilul: ”I-am zis că ne vedem când se naşte copilul, ceea ce nu s-a întâmplat. Eu nu-l condamn. Un copil nu are de ce să asiste la un ton ridicat, la plânsete sau alte lucruri. Nu am vorbit deloc din luna a şasea de naştere”.

Cu toate acestea Andreea Mantea arată tot mai plină de viaţă datorită persoanei care îi este acum precum un drog. Vedeta este depententă de copilaşul pe care l-a născut. Ea a făcut publică o fotografie pe Twitter în care săruta mânuţa copilului ei, cu descrierea: "Cel mai puternic drog din lume pentru om este un alt om".

11222891_950930604951083_5849188290912123281_n.jpg

andreea mantea in al noualea cer
Sărutul Andreei Mantea pe mânuţa fiului ei arată cât de mult îşi iubeşte aceasta copilul
foto: arhiva personală

Deşi nu se poate lăuda că are o familie reuşită, Andreea Mantea susţine că este o femeie independentă şi capabilă să aibă grijă de copilul ei: "Urâtă nu sunt, proastă nu sunt, am o anumită situaţie, o să mă descurc foarte bine. Din momentul în care s-a născut copilul, pe mine nu mă mai interesează nimic. Lumea mea e David. Nu mai am nici o problemă. Când ai o minune în braţe nu mai vrei altceva”.

 

 

 
 
Loading...