Abia a revenit pe micile ecrane, dar a și rămas fără emisiune. Deși a devenit mămică în mai, Andreea Mantea (29 de ani) n-a avut stare acasă și s-a întors la serviciu din 12 octombrie, pentru a prezenta la Euforia TV show-ul „Dă o șansă dragostei”. Decizia s-a n-a fost, însă, de bun augur. După numai o lună de la startul emisiunii, șefii au concediat-o.


Dating show-ul „Dă o șansă dragostei” prezentat de Andreea Mantea la Euforia TV nu s-a bucurat, din păcate, de prea mare succes, așa că producătorii au decis oprirea lui. Emisiunea era transmisă în direct timp de trei ore, de luni până vineri, de la 17.00 la 20.00. În platoul, erau invitați oameni obișnuiți care-și doresc să cunoască marea dragoste, care speră să-și întâlnească jumătatea.

Andreea Mantea fusese aleasă prezentatoare pentru că are ceva experiență în domeniu. Ea a participat la un alt dating show, „Burlăcița” (Antena 1), pe care l-a și prezentat o perioadă, apoi a înlocuit-o pe Mirela Boureanu-Vaida la cârma emisiunii de matrimoniale „Mireasă pentru fiul meu” (Antena 1).

Dacă lansarea emisiunii a fost făcută cu surle și trâmbițe, decizia de a fi scoasă din grilă era cât pe ce să nu fie remarcată. Dar Andreea Mantea a dezvăluit singură fanilor ce s-a întâmplat, pe contul personal de facebook. Întrebată de o admiratoare de ce nu mai este emisiunea „Dă o șansă dragostei” la tv, bruneta a răspuns: „A fost scoasă din grilă. Dintr-o dată! Asta este! Merg mai departe!”. Tot ea a explicat și ce a dus la această decizie. Când cineva i-a spus că regretă această modificare, Andreea a răspuns: „Și mie, dar asta este. Din păcate nu se înscriau prea multe persoane”. În ceea ce-i privește pe șefii ei, aceștia nu au dorit să spună ce s-a întâmplat. „Nu comentăm în nici un fel”, a fost declarația oficială oferită de PR-ul Euforia TV.

Vrea să găsească un alt tată pentru băiatul ei

andreea_mantea_cu_baiatul_david_andrei.jpg

andreea mantea baiat david andrei
Andreea Mantea este mereu cu zâmbetul pe buze atunci când este în compania fiului ei, David Andrei
foto: arhiva personală

 

La 27 mai, Andreea Mantea a născut un copil de nota 10, pe care îl va crește singură, fiind despărțită de tatăl bebelușului, luptătorul Cristi Mitrea (34 de ani). Vedeta și-a botezat băiatul cu numele David Andrei.

 
 
Loading...