Andreea Mantea a decis să îngroape securea războiului pe care l-a purtat cu tatăl copilului ei, luptătorul de MMA, Cristian Mitrea. Vedeta a decis că este cel mai bine pentru fiul ei să lase la o parte neînţelegerile pe care le are cu cel care i-a fost partener de viaţă şi să îl accepte pe Cristian în preajma băieţelului.


Andreea Mantea a suferit în urma despărţirii de tatăl copilului său şi iniţial a stabilit că doreşte să îl crească pe fiul său singură, fără să îi ceară lui Cristi Mitrea să se implice în vreun fel în educaţia micuţului. Între timp, prezentatoarea s-a gândit mai atent la repercursiunile pe care le-ar putea avea lipsa tatălui în viaţa fiului şi a decis să mai dea o şansă celui care i-a frânt inima. Andreea nu se gândeşte la reaprinderea flăcării iubirii, ci la menţinerea unei prietenii. 

Andreea a mărturisit că are o relaţie normală, de amiciţie, cu Cristian Mitrea de dragul fiului său. “Eu sunt intr-o astfel de situatie in acest moment. Eu am ales sa ma despart de tatal copilului meu, eu am zis ca nu mai vreau, ca nu imi trebuie, ca nu are ce sa caute, dar pana la urma tot eu am realizat ca acest copil trebuie sa creasca cu ambii parinti. In acest moment avem o relatie absolut normala, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului si am ajuns sa ne intelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie sa ajungi la un numitor comun. Peste tot vedem familii destramate, dar care au ajuns sa convietuiasca asa. Zilele trecute ma certa cineva, ce o sa ii zic eu copilului meu cand o sa ma intrebe de ce parintii lui nu stau impreuna. Pai, draga mea, daca am fi impreuna, am fi anormali. Incercam sa ne intelegem asa! Mamele singure nu pot fi acuzate, nu pot fi batute cu piatra. Nu avem voie sa facem avorturi pe banda rulanta. Unde ajungem asa? Viata e o minune! Mama e o minune. Nu! De ce?”, a mărturisit Andreea Mantea cadrul emisiunii “Te vreau langa mine”.

63188956.jpg

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au format un cuplu timp de câteva luni
Foto:Arhivă personală

Andreea Mantea şi luptătorul de MMA, Cristi Mitrea au trăit o  scurtă poveste de dragoste după ce s-au cunsocut pe paltoul emisiunii "Burlăciţa". Au împreună un băieţel de trei ani pe nume David. Timp de câteva luni s-au iubit nebuneşte, însă visul frumos s-a destrămat rapid. Certurile între ei au devenit din ce în ce mai dese, culminând cu momentul în care acesta ar fi lovit-o pe brunetă.

 
 
Loading...