Andreea Mantea s-a săturat de gura răutăcioșilor! După ce a fost acuzată că și-a operat pomeții, bruneta le-a dat peste nas "cârcotașilor".


Prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, Andreea Mantea, arată perfect la 33 de ani, fiind una dintre cele mai frumoase vedete tv. Invidioși pe trăsăturile ei fizice, de păpușă, câțiva internauți i-au inventat mai multe operații estetice, atac deloc pe placul divei, cărora le-a și venit de hac. Andreea a postat pe contul de Instagram o fotografie din anii de școală, pentru a-și demonstra naturalețea: „Ia uite, băi, nene, cum m-am operat la pomeți, de la 14 ani! ”, a scris ea, cu ironie, în dreptul pozei de arhivă.

Andreea Mantea nu vrea să își facă intervenții la nivelul feței

99_1.jpg

Așa arăta vedeta, în anii de școală

 

Mantea susține că se teme să-și facă mari modificări: ”Odată ce umbli la faţă, am impresia că te schimbă total şi arăţi uşor deformată. Am avut probleme grave cu dinții. Mă deranja foarte mult aspectul dinților și nu credeam că eu voi mai putea să râd din nou. Pentru noi, oamenii de televiziune, acest aspect este foarte important, este cartea noastră de vizită “, a spus Andreea Mantea, într-un interviu pentru Antena 1. Ea are însă și implant mamar: ”Nu sunt adepta sânilor exagerat de mari așa că îmi voi pune implanturi moderate, de 250 ml pentru fiecare sân”. 

 
 
Loading...