Are 34 de ani şi este o vedetă apreciată la Kanal D. În perioada în care a prezentat “Puterea Dragostei, Andreea Mantea a fost “detaşată” în Turcia, acolo unde a stat un an şi opt luni, împreună cu fiul ei, David, care are acum 5 ani. Nu a mai rezistat însă să rămână departe de România, aşa că s-a întors acasă. Într-un interviu pentru Click!, vedeta a povestit de ce i-a fost cel mai mult dor din ţară şi ce fel de mămică este.


  • Click! Ţi-a fost greu să te desparţi de Turcia şi de toată echipa de acolo?

Andreea Mantea: A fost o experienţă extrem de frumoasă pentru mine proiectul “Puterea Dragostei”, am petrecut aproape un an şi opt luni acolo, este normal ca acum să îmi fie dor de concurenţi, de echipa de producţie.  Sunt foarte sigură că totul va decurge foarte bine la “Puterea Dragostei”, în continuare.

  • David a fost factorul important care te-a determinat să te întorci acasă? De ce?

Mi-am dorit foarte mult ca David să aibă o legătură cu bunicii lui, în perioada asta, a copilăriei, să se dezvolte şi să aibă o copilărie frumoasă, în România.

  • Ce ţi-a plăcut cel mai mult în Turcia?

Turcia este foarte frumoasă, îmi este greu să enumăr câteva locuri sau produse cu această ţară minunată. Până să mă mut acolo, cu David, asociam Tucia cu locurile extrem de romantice, cu tot ceea ce urmăream în serialele turceşti de la Kanal D. Mi-am dorit foarte mult să ajung acolo. Acum, după ce am fost acolo, Turcia înseamnă un loc magic în care am reuşit să formăm cupluri, la Puterea Dragostei. Ce am făcut noi la Puterea Dragostei nu era un serial, o ficţiune, ci era realitatea, nu era dragoste ca în serialele turceşti, era ceva foarte real, foarte intens. 

mantea-2.jpg

Alături de băieţelul ei, David, pe care îl adoră
  • De ce anume ţi-a fost cel mai dor de acasă?

Nicăieri nu este ca acasă, este acea vorbă. Şi este foarte adevărată! Oriunde te-ai aflat, acasă este locul unde îţi găseşti liniştea deplină. Mi-a fost dor de familia mea, de tot, de locuri, de pisici, de căţeii mei, de bucătăria românească… De cum am ajuns în ţară, nu am mai avut răbdare şi am comandat mâncare de la mai toate restaurantele, m-am răsfăţat cu câte puţin din toate preparatele cărora le-am dus dorul gustului.

  • Ce urmează pentru tine de când te-ai întors în ţară, profesional vorbind? 

Ce pot să vă spun acum este că, aşa cum v-am obişnuit, mă implic numai în proiecte minunate care să vă ţină în faţa televizoarelor. Aşadar, nu o să vă dezamăgesc nici de această dată!

  • Cum eşti tu ca mămică a lui David, cum îţi place să te descrii? 

Sunt o mamă leoaică. Credeam că voi fi genul acela de mamă care îşi laudă puiul indiferent de ceea ce face, dar nu sunt aşa. Sunt o mamă fermă, când este cazul; când greşeşte îl cert, dar îl şi felicit când face lucruri bune.   

  • Îţi mai doreşti şi alţi copii? 

La un moment dat, să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis! Însă, odată cu trecerea anilor, a intervenit mâna sorţii, fiecare om are viaţa scrisă diferit. Am ajuns la concluzia că este pur şi simplu cum vrea Dumnezeu.

 
 
Loading...