O lună a rezistat Andreea Mantea departe de România. Bruneta, care prezintă emisiunea "Puterea dragostei" (Kanal d), show matrimonial ce se filmează în Turcia, a revenit în ţară într-o pauză de filmări, iar motivul se pare că este fiul ei. David nu s-a acomodat deloc la Istanbul, iar acest lucru a îngrijorat-o pe vedeta Kanal d, care a luat repede măsuri.


Andreea Mantea (32 de ani) a primit de ceva timp o nouă emisiune pe mână, dar acest lucru nu o bucură pe deplin. Deşi din punct de vedere al carierei este împlinită, în familie lucrurile nu stau la fel de bine. Bruneta a plecat în Turcia împreună cu fiul ei David, dar micuţul nu a reuşit să-şi facă acolo prieteni şi nici să se simtă confortabil în noua lui casă. Deşi iniţial, vedeta tv a acceptat să locuiască o jumătate de an în Turcia, alături de fiul ei şi de bona micuţului, acum nu mai este la fel de convinsă. Îngrijorată după ce băieţelul i s-a plâns că îi este dor de bunică, pisici şi colegi, Andreea a decis să revină în România în acest weekend şi a nimerit tocmai bine, căci în România a nins ca în poveşti, iar băieţelul ei a fost extrem de fericit. 

andreea.jpg

andreea mantea puterea dragostei
Andreea Mantea este gazda emisiunii "Puterea dragostei" de la Kanal d
Foto: arhivă personală
 

"Poate nu sunt atât de puternică aşa cum credeam. Mi-am făcut bagajele de vreo două ori. Am zis că nu mă mai interesează nimic, că fericirea sufletului meu e mai importantă. De o săptămână nu mai e el. Cade pe gânduri şi tremură şi zice că vrea să o vadă pe mamaia, că vrea să vadă pisicile. Tremură, îi tremură glasul, oftează. Îl păcălesc, încerc să îl amăgesc. Aş vrea să îl văd pe David fericit. Nu pot ca mamă să trăiesc aşa. Aici nici nu se simte că vin Sărbătorile. Nici măcar concurenţii din casă nu au împodobit bradul”, a mărturisit Andreea Mantea pentru Teo Show.

Andreea Mantea prezintă "Puterea dragostei"

Andreea Mantea este gazda showului matrimonial "Puterea dragostei". Conform regulamentului emisiunii 6 femei și 6 bărbați, care locuiesc separat, își  petrec opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei. În afară acesteia, ei nu au voie să se întâlnească. Întrebarea pe care o generează reality-ul și miza acestuia transformă formatul într-un adevărat experiment social: este posibil să se nască iubirea adevărată între oameni care nu se cunosc și care sunt nevoiți să interacționeze doar câteva ore pe zi. Pentru acest proiect, vedeta a fost nevoită să se mute în Turcia, unde se derulează filmările. 

 

Citeşte şi: 

 

Ce-și dorește Andreea Mantea cel mai mult de ziua ei. Nu este ceva substanțial

Andreea Mantea stă şase luni în Istanbul, pentru emisiunea de la Kanal D

 

 
 
Loading...