Emisiunea "Te vreau lângă mine" se întoarce din vacanţă şi va avea o altă gazdă. După plecarea Biancăi Drăguşanu, show-ul matrimonial de la Kanal d va fi prezentat de Andreea Mantea şi ea proaspăt întoarsă şi cu bateriile încărcate dintr-un concediu de vis în Turcia. Bruneta îşi va lua postul în primire din 20 august, moment în care va modera noul proiect care i-a fost dat pe mână.


Noul sezon “Te vreau lângă mine”,  prezentat de Andreea Mantea, debutează la Kanal D luni, 20 august. Ajunsă la aproape zece ani de la lansarea pe piață media din România, emisiunea matrimonială este una dintre cele mai longevive producţii din grila de programe a postului Kanal D, reinventandu-se cu fiecare sezon și venind de fiecare dată cu un aer fresh, cu decoruri spectaculoase și cu povești uimitoare ale celor care vin în platoul emisiunii pentru a-și găsi dragostea. 

andreea_mantea_1_-.jpg

andreea mantea
Vedeta a trecut de la un late night show la o emisiune la prânz
foto: Kanal d

Andreea Mantea este pregătită pentru a le veni în sprijinul concurenților de la “Te vreau lângă mine”, îndemnându-i pe cei aflați în căutarea iubirii să se înscrie în număr cât mai mare la casting. Vedeta a mărturisit că îi așteaptă cu brațele deschise pe cei care sunt în căutarea jumătății, afirmând în același timp că îi va ghida pe întreg parcursul lor în emisiune, în speranța că le va aduce fericire pe chip.

“Abia aștept să înceapă noul sezon al show-ului «Te vreau lângă mine», mai ales că am văzut o parte dintre concurenții care vor veni să își caute sufletul pereche. Vreau să aveți încredere în mine că vă voi ghida pe tot parcursul poveștii voastre de dragoste, așa că nu va mai rămâne decât să aveți curajul de a face pasul să ajungeți în show”, le-a transmis Andreea Mantea celor care vor să vină în platoul “Te vreau lângă mine”.

 
 
Loading...