Andreea Mantea a hotărât să se mute cu fiul ei în Turcia. Vedeta are parte de foarte multe proiecte pe care le desfășoară în prezent și încearcă pe cât de mult posibil să își facă timp și de lucrurile personale. Prezentatoarea tv se va muta în Turcia alături de fiul ei pentru a filma emisiunea nouă pe care o va modera la Kanal D.


Emisiunea «Puterea dragostei» o va ține departe de România în jur de șase luni, timp în care se va împărți între emisiune și fiul ei, David. Casa unde vor locui participanții este deja amenajată și pregătită pentru a filma emisiunea care va fi difuzată din Turcia.

Andreea Mantea își ia fiul cu ea în Turcia

Vedeta nu a putut sta departe de fiul ei și a reușit să ajungă la o înțelegere cu șefii pentru a o lăsa să-și aducă fiul alături de ea acolo pentru a avea grijă de el. Alături de fiu, va veni și bona lui, pentru a sta cu el atunci când Andreea este la filmări.

andreea-mantea-david-fiu.jpg

Andreea Mantea și fiul ei
Andreea Mantea și fiul ei se vor muta pentru șase luni în Turcia

Ce părere are Andreea Mantea despre plecarea în Turcia

Andreea Mantea este foarte bucuroasă că va avea ocazia să stea mai mult în Turcia, ba chiar să lucreze acolo deoarece ea este o mare admiratoare a culturii și a bogăției culinare turcești.

„Sunt îndragostită de Turcia, de frumusețea locurilor, de preparatele delicioase, de bogația culturii acestei țări. Iar forfota colorată a Istanbulului mă fascinează!”, a declarat Andreea Mantea.

«Puterea dragostei» se va filma în Turcia, la Istanbul

Emisiunea pe care o va modera Andreea Mantea la Kanal D nu este foarte diferită față de cea pe care o prezintă deja la același post de televiziune. Cei 14 concurenti, 7 femei si 7 barbati, vor locui impreuna timp de 8 ore pe zi in mijlocul unor decoruri deosebite, in unul dintre cele mai frumoase si incarcate de istorie orase ale lumii.

 
 
Loading...