Andreea Mantea a lăsat în urmă stresul cotidian din București și se relaxează într-o frumoasă vacanță în Turcia, alături de băiețelul ei, David, și de o prietenă, care, de asemenea, și-a adus fetița cu ea, numai bine pentru cei doi micuți, care cu siguranță vor face o echipă bună la joacă. Nici Andreea nu se lasă mai prejos, fiind alături de David în timp ce băiețelul se joacă în nisip, construind castele și jucându-se cu formele de modelat.


Andreea Mantea și Victor Slav, prezentatorii Wowbiz, au terminat joi seară de filmat ultima ediție a sezonului emisiunii de la Kanal D. Astfel, Andreea l-a luat repede pe David și au plecat împreună într-o vacanță binemeritată, unde cei doi par să se distreze de minune. Vedeta a împărtășit și cu prietenii virtuali de pe rețelele de socializare aceste momente adorabile mamă-fiu, care au avut loc pe o plajă din Antalya.

andreea_mantea_fiu.jpg

Andreea Mantea și băiețelul ei, David, sunt în vacanță în Antalya
Foto: Instagram

Cei doi se relaxau pe plajă alături de prieteni și păreau extrem de fericiți sub razele calde ale soarelui. David avea alături multe jucărioare de modelat nisip, iar Andreea îl supraveghea atent în timp ce aștepta, probabil, să-și perfecționeze bronzul.  „Vacanță. Fericire”, a scris Andreea Mantea pe Instagram, în dreptul pozelor cu pricina.Potrivit ultimelor știri care au circulat în spațiul media, Andreea Mantea și Victor Slav nu vor mai avea emisiunea Wowbiz din toamnă, însă echipa care se ocupa de emisiune va rămâne în continuare la Kanal D.

andreea_mantea_fiu_vacanta.jpg

Andreea Mantea și David, distracție pe plajă
Foto: Instagram
 
 
Loading...