Războiul cu vedetele pe care l-a început Oana Zăvoranu nu s-a oprit nici în această perioadă de doliu. Andreea Marin a fost iar criticată de Oana Zăvoranu, chiar în perspectiva ultimului eveniment tragic, moartea actriței Stela Popescu.


Zăvo a publicat câteva mesaje pe Instagram în care îi mulțumește Stelei Popescu pentru amintirile frumoase, dar cu acest prilej, a judecat-o și pe Andreea Marin, despre care a spus că în loc să se pozeze cu actrița, putea să cheme o ambulanță. 

Oana Zăvoranu a publicat un mesaj pe Instagram în care îi mulțumește Stelei Popescu pentru activitatea artistică, dar și pentru că a încurajat-o pe Oana să urmeze calea actoriei. Acestea au filmat împreună pentru un serial în care Stela Popescu ar fi fost chiar mama Oanei.

Oana a filmat cu Stela Popescu pentru un serial

"Am făcut un episod pilot cu Doamna Stela Popescu, pentru un serial ce trebuia să fie la Antena 1 acum câțiva ani! Din păcate, nu au mai fost bani pentru realizarea lui, însă ironia sorții, ea era mama mea în serial. Mereu am simțit că Doamna Stela semăna cu mama și știu că și mamei îi spuneam că aduce în multe privințe cu Stela Popescu și mama zâmbea, nu mi-a spus niciodată ce părere avea de asemănarea asta pe care eu o făceam. Doamna Stela era foarte puternică și hotărâtă să învingă orice obstacol în viață, așa am simțit-o eu! Mă aprecia mult ca actriță, ceea ce pentru mine era măgulitor, și îmi spunea că am actoria în sânge, și să nu cumva să îndrăznesc să fac altceva decât actorie! Mi-aș fi dorit tare mult să se fi făcut acel serial la Antena 1, cu siguranță ar fi fost un succes!

A fost un om incredibil de talentat și nemaivăzut de tenace, o femeie plină de viață, care în puținul timp petrecut împreună la filmări, mi-a dat sfaturi bune și m-a făcut să cred în talentul meu. E o pierdere enormă, plecarea ei dintre noi, și un lucru este clar. Deși se spune că orice om poate fi înlocuit, în cazul Stelei Popescu, acest lucru nu este posibil. Stela Popescu este de neînlocuit! Odihnește-te printre stele, Stela, tu fiind o adevărată stea, cu nume predestinat, Stela Popescu!", a scris Oana pe Instagram.

Nu s-a putut abține să nu critice pe nimeni și și-a ales-o drept țintă pe Andreea Marin, care se pozase la evenimentul de acum trei zile alături de celebra actriță. 

"Treziți-vă, vă spun de această individă odioasă de ani de zile"

andreeeee.jpg

Stela Popescu, Stela Popescu a murit, Andreea Marin, Oana Zăvoranu
Stela Popescu și Andreea Marin s-au fotografiat la ultimul eveniment monden la care au participat
Foto Instagram

 

"Aș continua cu mocangistele prezente în showbizz-ul românesc, chiar la Gala Unica, dar cred că este încă o zi tristă pt români, decesul Doamnei Stela Popescu. Acum de ce zâna kilului meu, o infatuată de o răutate morbidă, (mai țineți minte cum zbiera ca o isterică că omoară ea toți câinii cu mâinile ei, deși pe ea niciun cățel nu o ataca), stând chiar la masă cu Doamna Stela, a făcut doar poze, și a durut-o fix în pix, și pe ea ca și pe mormanul de proști din sală, care nu au fost în stare să cheme SMURDUL, când femeia CLAR, tocmai făcea un AVC pe scenă, și nu avea nevoie de premii, ca le luase pe toate și pe ăsta l-a și scăpat pe jos, e partea a doua a problemei grave care există în societatea românească. Adică indiferența, răutatea, invidia, falsitatea, ipocrizia și păstrarea aparențelor cu orice preț, chiar și cu prețul morții unei artiste inegalabile. Mare, mare păcat!

Andreea Marin, această răutate ipocrita, stătea ca tuta și aplauda sec și nepăsătoare, când orice om (mai ales că cică ea prețuiește viața. no shit!), în loc să aplaude când femeia era clar că nu era bine, suna la SMURD! 

Vâd că toți ați observat că această Andreea Marin era la masă cu Doamna Stela și că nu i-a păsat, că de fapt pe ea o interesează doar să dea interviuri și să fie pozată, sau să facă reclamă la balsam de păr în grădina ei ofilită! Chiar nu ați înțeles pănă acum cine este această zână obosită și infatuată? O falsă și o oportunistă plină de sine? Nu ați înțeles că pentru ea, doar beculețul camerei aprinse contează, și în afara camerelor este de o răutate morbidă? Și că atunci când nu e filmată sau pozată, își dă arama pe față? Ați uitat cum zbiera ca o hitleristă că ea omoară câinii cu mâna ei? Deși niciun câine nu o ataca și ea zbiera ca o isterică? Că e de fapt o isterică? Pentru ea important era să dea ea bine, nu dădea atenție decât fotografilor!

Treziți-vă, vă spun de această individă odioasă de ani de zile, iar azi tot pentru că e o ipocrită, a postat peste tot cât de tare o aprecia, blablabla și fraierii îi dau Like. Like la ce? Că era la masă cu Doamna Stela pentru același premiu și și-a băgat unghia în gât că nu l-a primit ea, ci o artistă adevărată? De ce vă lăsați prostiți în continuu. De ce credeți că asta prețuiește viața, când ea nu iubește nimic, decât pe ea și atenția nemeritată care i-o dau toți lingăii obosiți ca și ea? Wake up people!", a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

 
 
Loading...