Andreea Marin nu dă curs bârfelor și criticilor din presa mondenă, dar ori de câte ori se afișează în public, nu încetează să atragă privirile. „Zâna” a radiat de senzualitate pe scena teatrului într-o ținută foarte elegantă și sexy.


Andreea Marin a fost o prezență specială pe scena Teatrului Nottara, unde a avut loc deschiderea festivalului din această toamnă. Îmbrăcată cu un costum de catifea de o nuanță roșu burgundi foarte plăcută la vedere care s-a asortat de minune cu cortina din spatele scenei.

marin.jpg

andreea marin
Andreea Marin, prezentă în prima seară a festivalului la Teatrul Nottara
Foto: Facebook

Elegantă și sexy ca întotdeauna, Andreea Marin pare mai fericită și mai frumoasă ca niciodată, iar totul pare să se datoreze progreselor semnificative din viața sa personală. Chiar dacă nu și-a asumat public relația, aceasta pare să fi început un nou capitol în dragoste.

andreea_m.jpg

andreea marin
Andreea Marin, elegantă și sexy într-un costum de catifea
Foto: Facebook

Prezentatoarea a publicat și pe contul său de Facebook un colaj de fotografii din cadrul evenimentului: „Prima seară a festivalului la Teatrul Nottara, o bucurie! Felicitări minunaților actori ai Teatrului Ginta Latina din Chișinău pentru prima reprezentație”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

 
 
Loading...