Divorțul de medicul turc pare Tuncay Ozturc (30 de ani) pare că-i priește Andreei Marin (42 de ani). Bruneta este într-o formă de zile mari, iar asta se vede cu ochiul liber. Ce-i drept, depune și efort pentru a arăta mereu ca scoasă din reviste.


Andreea Marin a „fugit” în vacanță, cu doar câteva zile înainte de începerea show-ului „Uite cine dansează”, acolo unde jurat alături de veșnica ei rivală, Mihaela Rădulescu.

A ales o destinație superbă: Tel Aviv. Andreea Marin a zburat spre Israel pentru a se ruga, a admira frumusețea locurilor sfinte și a savura energia de pe Marea Galileei. Chiar dacă s-a răsfățat cu razele soarelui în fiecare zi, Andreea nu a ratat ocazia de a face jogging pe plajă și de a profita de aerul curat. Vedeta a publicat o serie de imagini inedite, din vacanță, pe contul ei oficial de Facebook. 

andreea_marin.jpg

andreea marin vacanta israel jogging
Andreea Marin face sport în mod regulat
Foto: Facebook

 

„Vedeți plaja liniștită, întinderea aceea nesfârșită de albastru senin și oamenii aceia  mici, mici alergând pe linia dintre pământ și apă? Ei bine, voi fi unul dintre ei. Mișcarea e viață! Așa începe o bună dimineață! Un gund bun din Tel Aviv”, a scris Andreea Marin, în dreptul unei dintre fotografii.

andreea_marin_1.jpg

andreea marin vacanta israel jogging
„Zâna” este într-o formă de zile mari
Foto: Facebook

 

 

Fosta zână a surprizelor va apărea din nou pe micile ecrane! De data aceasta, Andreea Marin nu va mai fi prezentatoare, ci jurat la o emisiune de dans. Este vorba despre show-ul „Uite cine dansează”, difuzat la Pro TV. 

andreea marin vacanta israel jogging

 
 
Loading...