Andreea Marin surprinde în câteva cadrea nemaivăzute până acum! Fosta vedetă tv, aflată în vacanță în Bali alături de iubitul consul, trăiește din plin și se bucură de tot ce o înconjoară. A mers la cursuri de yoga, a luat insula la pas, dar s-a plimbat și cu scuterul și a descoperit comorile ascunse ale naturii. Mai mult, o cascadă ivită pe drum a determinat-o să renunțe la inhibiții, iar bucuria întâlnirii magice a făcut-o să se pozeze în cele mai sexy ipostaze. Și-a lăsat sânii la vedere într-un costum de baie mulat pe trup, iar imaginile au ajuns pe Facebook.


Mulți ani, Andreea Marin a fost adepta ținutelor sobre. La fiecare apariție publică emana eleganță. Lucrurile nu s-au schimbat prea mult, dar astăzi, fosta "Zână a Surprizelor" s-a lăsat văzută în câteva momente mai intime, surprinsă de aparatul foto al iubitului său, consulul Adrian Brâncoveanu. De când se iubește cu diplomatul, Andreea a prins mai mult curaj.

andreea_marin.jpg

andreea marin sani
Andreea Marin, mai sexy ca niciodată
Foto: arhivă personală

 

Cine ar fi ghicit că Andreea Marin ascunde un asemenea decolteu pe sub rochiile de seară pe care le poartă deseori? Într-un costum de baie negru, mulat, vedeta s-a aventurat în apa cascadei și s-a lăsat pozată în ipostaze sexy. Sânii mari se ghiceau cu ușurință prin ținuta de vacanță, iar Andreea nu s-a jenat să se expună așa cum nu a mai făcut-o până acum. Admiratorii au lăudat-o pentru rotunjimile sexy și pentru curaj. 

Andreea Marin e sexy, dar nu o arată atât de des pe cât ar trebui. Însă de când Cupidon i-a dat din nou fiori, și i l-a scos în cale pe consulul Adrian Brâncoveanu, “Zâna” a devenit din ce în ce mai îndrăzneață. 

1/11
Vedeta are norocul unor forme naturale, voluptuoase, iar antrenamentele de la sala de sport, de la care nu chiuleşte în ruptul capului, şi-au pus şi ele amprenta asupta trupului Andreei.

Andreea Marin și iubitul ei, vacanță de vis în Bali

andreea_marin1.jpg

andreea marin sani
Andreea Marin s-a lăsat fotografiată de iubitul ei
Foto: arhivă personală

 

După un zbor de aproape 14 ore, Andreea Marin (45 de ani) și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu (34 de ani), consul în Libia, au ajuns în paradisul din Insula Bali, în Indonezia. La aproape 11.000 km de ţară, cei doi au pus la cale cele mai diverse activități pentru a se putea bucura de tot ce le oferă paradisul în care au ajuns, iar Andreea își ține fanii la curtent în jurnalul virtual pe care îl ține pe rețelele sociale.

"O cascadă descoperită într-un loc virgin, unde turiștii nu ajung decât întâmplator, căci trebuie să te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, căci simți că natura cu chip de junglă ascunde ceva prețios la capătul căutării. Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebătătorite de munte, până într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele așezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se întețea și am bănuit că acolo se ascunde o comoară: un colț de rai", a scris Andreea în dreptul câtorva fotografii care au stârnit admirația internauților.

 

Citește și:

VIDEO Cel mai sexy an al Andreei Marin! S-a pozat în sutien din dantelă, în baie, fără machiaj și în brațele iubitului

Andreea Marin, 11 apariţii cu sânii la vedere. Decolteul imens o avantajează

 

 

 
 
Loading...