La trei săptămâni de când i-a intentat divorţ, la Judecătoria Buftea, turcului Tuncay Ozturk, Andreea Marin a recunoscut că ea a fost cea care a decis să pună punct relaţiei cu medicul fizioterapeut. Deşi de-abia s-a uscat cerneala pe cererea de divorţ, vedeta vorbeşte cu optimism despre planurile de viitor.


Frumoasă, elegantă şi cu un zâmbet destul de larg pentru o femeie “proaspăt divorţată”! Aşa s-a prezentat Andreea Marin (41 de ani) marţi seara, la un eveniment dedicat frumuseţii. Nici nu ai fi zis că în urmă cu aproape trei săptămâni a anunţat separarea de bărbatul care i-a stat alături vreme de trei ani, Tuncay Ozturk (30 de ani). Zâna a vrut să pară o femeie puternică, dar, în realitate, starea de spirit a fost trădată de culoarea hainelor pe care le-a îmbrăcat: alb-negru.

a212-13-vedete-detaliu-inel.jpg

Andreea Marin a renunţat la verighetă, înainte de pronunţarea divorţului

Cu siguranţă, în ciuda zâmbetului cu gropiţe în obraji, sufletul ei încă nu este vindecat. La poşeta şi cizmele croşetate Dolce&Gabbana, nu a asortat verigheta, ci un inel masiv, semn că s-a dezis întru totul de soţul tinerel. Şi nu doar că s-a dezis, dar se pare că nu a mai rămas loc nici de “bună ziua”: “Divorţul a rămas în trecut, acum îmi trăiesc clipa! Întrucât decizia am luat-o doar eu, a fost unilaterală la acel moment, am pus punctul pe «i» în acest fel. Motivele pentru care am ales să divorţez sunt doar ale mele, prefer să nu vorbesc despre asta”, a declarat Andreea Marin, pentru Click!

Andreea Marin aruncă săgeți către Tuncay, pe Facebook: „Pot s-o fac și o s-o fac. Punct!”

andreea_marin_main.jpg

andreea marin divort tuncay ozturk
Vedeta este foarte activă în mediul online
Foto: Facebook

Andreea Marin rămâne pe poziții! Recent, vedeta a publicat o imagine editată cu ea, pe care se poate citi: „I can. I will. End of story”. În traducere liberă, acest mesaj înseamnă: „Pot să o fac. O să o fac. Punct”. Andreea Marin pare că vrea să treacă repede peste mariajul de trei ani pe care l-a trăit alături de medicul turc. „Zâna” se implică în continuare în proiectele ei profesionale și, totodată, își petrece timpul alături de fiica ei, Violeta (9 ani). 

andreea_marin.jpg

andreea marin divort tuncay ozturk
Imaginea publicată de Andreea Marin
Foto: Facebook

 

Cei mai mulți dintre fanii Andreei Marin par să fi corelat mesajul scris pe fotografie cu divorțul ei. La rândul lor, admiratorii i-au scris tot felul de mesaje de susținere.

„Ai demonstrat că ești o femeie puternică, bravo! Capul sus”, „Am înețeles mesajul. Te felicit pentru libertatea ta, e timpul să redevii tu, acea doamnă plină de farmec și inteligentă”, „Perfect, ești pregătită pentru un nou început. Noi suntem lângă tine”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care fanii Andreei Marin le-au scris în dreptul imaginii cu pricina.

Nu e un capăt de ţară un divorţ şi există viaţă şi după un astfel de moment, aşa că bruneta nu are de ce să nu se gândească la o relaţie pe viitor: “Nu văd nici un motiv să te superi pe viaţă doar pentru că la un moment dat ai avut un moment de genul acesta. Acum trăiesc clipa. Nici o relaţie nu e ca cealaltă şi nici o poveste a unui om nu e la fel. Cred că trebuie să trăieşti viaţa, să explorezi. Eu sunt un om puternic”, ne-a mai spus Andreea Marin.

a312-13-vedete-tuncay.jpg

Căsnicia cu Tuncay a durat doar trei ani

Deşi e optimistă, războiul prin instanţe abia a început, căci vedeta vrea să recupereze tot ce a investit în soţul său: clinica de fizioterapie, din Primăverii, pe care i-a deschis-o, dar şi alte bunuri pe care turcul le-a dobândit în timpul căsniciei.
În trei săptămâni, Andreea Marin a bifat 4 evenimente

a412-13-vedete-2.jpg

A participat la un eveniment caritabil unde a copt clătite

Pe 27 octombrie a anunțat  pe Facebook divorțul de Tuncay Ozturk și în aceeași zi a fost înregistrat și la judecătorie.

a512-13-vedete-3.jpg

Andreea Marin a realizat o ședință foto pentru o revistă

La scurt timp după ce a făcut public acest moment delicat din viața ei, au curs evenimentele pentru Andreea Marin.

a612-13-vedete-4.jpg

A fost gazda unei ediții speciale la TVR

Pe 28 octombrie și-a anunțat colaborarea cu brandul de haine Nikita Rinadi, în calitate de designer, iar pe 29 octombrie, la Chișinău, s-a desfășurat Gala Womens Summit Moldova.

a712-13-vedete-5.jpg

Zâna a fost prezentă la Chișinău la conferința ”Prețuiește viața”

A continuat cu un eveniment în colaborare cu Fundația Prețuiește Viața pentru proiectul “Clătite Caritabile”, iar marți seara, pe 15 noiembrie, aceasta a fost prezentă la evenimentul Top Line.

 
 
Loading...