Până acum au avut o relaţie la distanţă, însă acum sunt mai fericiţi ca niciodată! Andreea Marin radiază de când s-a mutat cu iubitul consul, Adrian Brâncoveanu. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de aprope trei ani, iar ultima vacanţă în paradisul din Insula Bali le-a priit celor doi de minune.


"Am venit pentru prima dată cu adevărat relaxată, am ales să nu muncesc în vacanţă, pentru că de multe ori o făceam şi acolo. Am ales să-mi las mintea să fie doar acolo, să nu mă mai gândesc la grijile care nu se termină niciodată. Şi am ales să petrec un timp însemnat în natură. Ceea ce m-a deconectat cu adevărat. Am fost împreună cu partenerul meu, Violeta era cu familia. Dacă anul trecut am avut o relaţie mai la distanţă, acum am echilibrat balanţa", a declarat Andreea Marin (45 de ani) pentru Click!

andreea-marin-iubit.jpg

andreea marin si iubitul in bali
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, în vacanța din Bali
foto: arhivă personală

 

Andreea Bănică: ”Violeta este bolnăvioară"

De cum s-a întors din vacanţă, Zâna a dat fuga la medicul cardiolog, unde a făcut un control la inimă. "Am făcut testele de efort, tot ce trebuia pentru inimă. Decesele din probleme cardiovasculare au ajuns la 4 milioane de oameni pe an în Europa. Oameni tineri care fac sport, la care nu te-ai aştepta, se trezesc cu atac de cord, nici nu-ţi explici de ce se întâmplă aşa, însă iată că trebuie să fim atenţi. Slavă Domnului, acum sunt sunătotasă", mai spus Andreea.

andreea-marin-violeta.jpg

andreea marin si violeta
Andreea Marin, alături de fiica ei, Violeta (12 ani)
foto: arhivă personală

 

Şi dacă în acest moment Andreea stă bine la capitolul sănătate, nu acelaşi lucru se poate spune despre fiica ei şi a lui Ştefan Bănică junior,Violeta. Puștoaica în vârstă de 12 ani a răcit. "Violeta e bolnăvioară, e acasă, e cu răceala aferentă acestei perioade, dar o rezolvăm noi şi pe asta. Aşa păţim până nu învăţăm că fularul şi căciula au un rost”, ne-a mai spus Andreea.

Citește și:

Andreea Marin: «I-am ascuns multă vreme Violetei faptul că sunt o persoană cunoscută»

Andreea Marin, decolteu ameţitor la prima apariţie oficială cu iubitul consul

 
 
Loading...