La 44 de ani, Andreea Marin recunoaşte că a fost mereu mai „băieţoasă” şi că o plictisesc foarte tare şedinţele foto. Alintată „Zâna Surprizelor”, vedeta e ea însăşi tot mai surprinzătoare, pentru că mereu se reinventează.


Aflată în vacanţă în oraşul Capri din Italia, ea a renunţat la deplasarea cu maşina în favoarea tinerescului scuter. Şi nu doar că s-a descurcat de minune, însă adrenalina a făcut-o să zâmbească din nou şi să se bucure de viaţă. Andreea şi-a schimbat complet stilul de trai şi rezultatul e peste aşteptări.

Mănâncă sănătos, face mult sport, îşi administrează tratamente estetice noninvazive şi cel mai important, iubeşte. În viaţa vedetei se află de doi ani consulul Adrian Brâncoveanu (34 de ani).

În plus, afacerile îi merg ca pe roate. Însă în ţară nu o veţi vedea pe vedetă cum se strecoară cu scuterul printre maşini la semafor, ci doar la volanul unor bolizi de lux. Însă şi dacă ar încerca asta, probabil puţini ar recunoaşte-o pe Andreea sub casca de motor şi cu ochelari de soare. 

Loading...