Covid-ul a lovit și în familia Andreei Marin (46 de ani)! Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a fost infectată cu noul coronavirus în luna decembrie anul trecut, chiar în perioada Sărbătorilor.


Violeta a luat virusul de la niște prieteni și s-a izolat în casă două săptămâni. Din fericire, nici Andreea Marin și nici iubitul acesteia, Adrian Brâncoveanu, nu au luat temutul virus. Violeta, în vârstă de 13 ani, a făcut o formă ușoară și și-a purtat de grijă singură pe parcursul celor două săptămâni cât a stat izolată în partea ei de apartament.„Fetița mea a avut Covid. A fost bolnavă de Crăicun și de Anul Nou, a stat închisă de Sărbători, a avut o formă ușoară. Noi ne-am testat de mai mute ori, nu am avut, am stat total separați. Ea are o mică garsonieră a ei, e izolată de restul casei. Noi doar îi aduceam mâncare, i-am adus și un brăduț. A reușit să se descurce singură trei săptămâni, totul a fost bine, a luat virusul de afară”, a povestit Andreea Marin, la Exclusiv Vip, emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Zâna, reacții adverse la vaccinul AstraZeneca

Andreea Marin nu a luat până acum temutul virus și, recent, a mers să-și facă vaccinul anti Covid pentru a fi mai protejată. Vedeta s-a vaccinat cu Astra Zeneca și a dezvăluit că avut reacții adverse destul de grave. „Am făcut vaccinul și, practic, am avut două zile de stat în pat. dDouă zile și două nopți. Am avut dureri foarte puternice în tot corpul. Fără temperatură însă, ca la o gripă foarte puternică a fost. Am făcut AstraZeneca, dar nu din acel lot. M-am decis că voi face și rapelul”, a mai spus vedeta.

Citește și:

EXCLUSIV Hoții s-au întors în casa Andreei Marin. Ce s-a întâmplat la fața locului

INTERVIU Andreea Marin: "Mă simt iubită. Adrian e de vină". Vedeta vorbește despre Radu Ștefan, Violeta și noua emisiune

 

 
 
Loading...