Andreea Popescu (37 de ani), fosta dansatoare a Deliei Matache, a devenit mămică pentru a doua oară. Andreea a adus pe lume vineri, 15 octombire, o fetiță sănătoasă tun, care a cântărit la naștere 3500 de grame și a măsurat 50 de centrimetri.


Fosta dansatoare a Deliei a postat pe Instagram primele fotografii cu micuța, pe care o cheamă Anastasia. Pentru că ea și soțul ei, Rareș Cojoc, sunt amândoi religioși, au vrut să aleagă pentru fetița lor un nume din Biblie, cu o puternică semnificație pentru credincioși, care înseamnă „Înviere”.

andreea-popescu1.jpg

Anastasia este adorabilă
foto: Instagram

”Anastasia, Învierea mea! S-a născut pe 15.10.2021, cu 3500 gr și 50 cm. Nu știm încă cu cine seamană, dar este rozalie cu urechi mici, și obrajori rotunzi. Mereu m-am mirat de cum poți iubi așa mult pe cineva pe care îl vezi pentru prima oară, și totuși…iubești. Faceți cunoștința cu Anastasia Cojoc!”, a scris Andreea Popescu, pe Instagram. Andreea și Rareș Cojoc mai au un băiețel acasă, Ioachim, în vârstă de trei ani. Acum, micuțul abia așteaptă să-și cunoască surioara.

andreea-popescu3.jpg

Andreea și Rareș Cojoc mai au un băiețel
foto: arhivă personală

S-a pocăit după ce i-a murit tatăl

Andreea Popescu a devenit celebră în urmă cu mai bine de 10 ani, după ce a fost remarcată ca fiind una dintre cele mai bune dansatoare ale Deliei. Andreea Popescu s-a pocăit și a renuntat la toate lucrurile pe care biserica nu le agreează după ce tatăl ei a stat mai multe zile în comă înainte să moară. Fosta dansatoare a Deliei s-a schimbat total de când în viața sa a apărut Rareș Cojoc, campion la dans sportiv. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016.

 

 
 
Loading...