Andreea Răducan (33 de ani) s-a căsătorit civil miercuri, 12 octombrie, la Primăria Sectorului 1 din București. Fosta gimnastă i-a spus Da! bărbatului cu care se iubește de patru ani. Le-au fost alături doar câțiva prieteni apropiați, iar Andreea a strălucit într-o rochie simplă, dar de efect.


Andreea Răducan și iubitul ei, Daniel Tandreu, și-au spus Da! În fața ofițerului stării civile miercuri, 12 octombrie, la Primăria Sectorului 1 din București. Au fost de față în jur de 20 de rude și prieteni, petrecerea mare, cu 260 de invitați, urmând să aibă loc sâmbătă, după cununia religioasă.

Foștii antrenori ai Andreei, Mariana Bitang și Octavian Belu au fost martori, iar dintre fostele colege a fost prezentă Monica Roșu.

Pentru cununia civilă, Andreea a ales o rochie frez, până la genunchi, cloș, cu mâneci scurte, și sandale asortate. Buchetul din trandafiri albi, roz și frez a completat o ținută proaspătă, potrivită cu stilul degajat și direct al fostei gimnaste.

cu_parintii_fratele_sorin_si_belu_bitang_img_0173.jpg

andreea raducan cununie civila
Andreea Răducan și DAniel Tandreu, alături de Mariana Bitang, Octavian Belu, nașii și familiile celor doi miri
foto: Andrei Constantinescu

 

andreea_raducan_semneaza.jpg

andreea raducan cununie civila
Andreea Răducan semnează certificatul de căsătorie
foto: Andrei Constantinescu

 

Fosta gimnastă a declarat că, după căsătorie, va purta și numele soțului ei, Tandreu.

andreea_raducan_certificat.jpg

andreea raducan cununie civila
Andreea Răducan și Daniel Tandreu, imediat după ce au spus Da!
foto: Andrei Constantinescu

 

andreea_raducan_nasi.jpg

andreea raducan
Andreea Răducan și Daniel Tandreu, alături de nașii lor, verișoara mirelui și soțul acesteia, veniți din Germania special pentru a le fi alături celor doi
foto: Andrei Constantinescu

 

andreea_si_sorin_raducan_img_0164.jpg

andreea raducan cununie civila
Andreea Răducan și fratele ei, Sorin
foto: Andrei Constantinescu

 

monica_rosu_img_0168.jpg

andreea raducan cununie civila
Monica Roșu a venit să-i felicite pe tinerii proaspăt căsătoriți
foto: Andrei Constantinescu

 

belu_si_flori_img_0125.jpg

andreea raducan cununie civila
Pus pe glume, Octavian Belu a vrut să fure buchetul miresei
foto: Andrei Constantinescu

 

Petrecerea de nuntă, programată sâmbătă, 15 octombrie, după cununia religioasă, va avea loc la „Stejarii” şi la ea vor participa mulţi oameni, lucru firesc dat fiind numele mirilor. „Vom avea în jur de 260 de invitaţi. Mă bucur că au putut să vină, era destul de dificil să reuşeşti să îi prinzi pe toţi liberi în aceeaşi zi, pentru că mulţi vin din afara Bucureştiului sau a ţării. Dar suntem foarte bucuroşi că vor reuşi să ajungă şi să fie alături de noi în această seară specială”, a declarat pentru Click! fosta gimnastă, care şi-a comandat rochia de mireasă de pe Internet, de la o casă de modă din Barcelona, care are reprezentanţă şi în România. „Am găsit ceva potrivit pentru mine. Nu-mi place să epatez, am găsit ceva simpluţ, cu câteva detalii care să scoată în evidenţă că e o rochie de mireasă. Am vrut să mă simt bine în ea, să pot dansa, să mă pot mişca”, a explicat Andreea.

Meniul va fi unul tradiţional, dar şi cu mici feluri surpriză - „este un meniu potrivit pentru fiecare gust, nu va fi nimeni nemulţumit”, ne asigură viitoarea mireasă. Voia bună va fi asigurată de formaţia lui Florin Ristei, de Ansamblul „Maramureşul”, dar şi de un DJ. „Vrem să fie o seară de vis pentru noi, dar şi pentru invitaţii noştri, care sperăm să se distreze până dimineaţă”, a încheiat Andreea.

 
 
Loading...