Româncele noastre au făcut paradă, joi seară, la Festivalul de Film Cannes pe covorul roşu, la vizionarea filmului Blade Of The Immortal (Mugen No Junin). Andreea Raicu, Dana Rogoz şi Laura Cosoi au purtat ţinute semnate de designeri autohtoni şi au primit laude din toate părţile. Cele trei vedete au fost apreciate la capitolul stil şi de analistul de modă Alin Gălăţescu, care a rămas plăcut impresionat de alegerile vestimentare pe care acestea le-au făcut împreună cu ştiliştii lor.

Nu este deloc uşor să te ridici la nivelul rochiilor de gală pe care vedetele le îmbracă pe covorul roşu de la Cannes, an de an, dar româncele noastre au dat lovitura la acest capitol joi seara. Au defilat precum manechinele pe podium şi au atras inevitabil toate bliţurile aparatelor de fotografiat. La vizionarea filmului Blade Of The Immortal (Mugen No Junin) au făcut senzaţie Andreea Raicu (39 de ani), Dana Rogoz (31 de ani) şi Laura Cosoi (35 de ani). 

andreea raicu cannes maria lucia hohan rochie
Andreea Raicu a purtat o rochie a designerului Maria Lucia Hohan
foto: Getty

Prima dintre ele a ales o creaţie Laura Maria Hohan, designer român care îmbracă vedete de top de la Hollywood, şi vedeta nu are ce să-şi reproşeze. Rochia ei neagră din voal, combinat cu dantelă şi detalii transparente, a fost prilej de admiraţie pentru cei din jur.

Nici Dana Rogoz nu s-a lăsat mai prejos şi deşi nu a optat pentru clasicul negru ca Andreea, ea mizând pe un verde aprins, a avut de departe cea mai spectaculoasă apariţie de până acum, notată bineînţeles de specialişti.

dana rogoz cannes ludmila corlateanu
Dana Rogoz, într-o ţinută spectaculoasă semnată Ludmila Corlăţeanu
foto: Getty

Actriţa a purtat o piesă vestimentară semnată de Ludmila Corlăţeanu, care a creat o rochie ce a pus-o perfect în valoare pe Dana Rogoz.

alin galatescu
Alin Gălățescu a analizat vestimantaţia româncelor noastre la Cannes
foto: arhivă personală

La acelaşi eveniment Laura Cosoi a purtat o rochie lungă, de culoare crem, mulată pe corp şi cu un decolteu fabulos, din colecţia designerului Stephan Pelger. Dacă culoarea nu a scos-o în evidenţă, silueta de invidiat a fost remarcată de toată lumea.

laura cosoi cannes stephan pelger
Laura Cosoi, într-o rochie de dantelă cu trenă a designerului Stephan Pelger
foto: Getty

Analistul de modă Alin Gălăţescu a comentat apariţia celor trei românce şi a argumentat de ce vedetele noastre au fost în top.

"Andreea Raicu este femeia-păianjen! Nu este vina ei, ci a designerului. I-au crescut păianjeni pe sâni, dar arată senzaţional cu acele accente transparente. Dana Rogoz a ales o culoare curajoasă pentru vestimentaţia ei şi a fost spectaculoasă. I-aş fi sugerat să aibă o coafură mai agresivă, dar una peste alta a fost ok şi aşa. Laura Cosoi a fost parcă un pic prea conservatoare, dar croiala rochiei bej din dantelă se potriveşte perfect pe structura ei, ceea ce a salvat-o. La coafurile Danei şi Andreei Raicu parcă ar mai fi fost puţin de lucrat", a notat specialistul pentru Click!         

loading...
Loading...