Au râs, au dansat, s-au distrat, dar la final, Andreea Tonciu (28 de ani) a vărsat câteva lacrimi. După ce a avut probleme serioase din cauza rochiei de mireasă pentru a intra în limuzina de zeci de mii de euro a lui Reghecampf, Andreea nu și-a putut ascunde emoțiile spre finalul petrecerii.


Chiar înainte de ceremonia de renunțare la voal, mireasa a luat-o în brațe pe gingașa Rebeca, fetița ei și a lui Daniel și le-au întâmpinat cu multă căldură pe ursitoare. Andreea și-a botezat în secret fetița vineri, 2 septembrie, astfel că duminică, 4 septembrie, Andreea nu a celebrat doar nunta sa, ci și botezul Rebecăi.

tonciu_3.jpg

andreea tonciu
Andreea tonciu nu și-a putut ascunde emoțiile când au venit ursitoarele
Foto captură/Antena 1

Atunci când ursitoarele și-au făcut apariția și i-au urat micuței cu ochi albaștri, pe care i-a moștenit de la tatăl său, Daniel, Andreea nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi. Chiar și mirele a cedat momentului atunci când s-a uitat la gingașa fetiță care privea liniștită ce se petrecea în jurul ei - lui Daniel i s-au umezit și lui ochii, profund mișcat de urările ursitoarelor.

rebeca.jpg

rebeca andreea tonciu
Rebeca, fiica Andreei Tonciu, a privit liniștită ce se petrecea în jurul ei
Foto captură/Antena 1
 
 
Loading...