Acum 16 ani debuta în serialul „În familie” (Prima TV), iar din 2019 îl veţi putea urmări în serialul „Vlad” (ProTV). Andrei Aradits ne-a povestit despre noul lui rol, dar şi despre fiul Eric, adolescent rebel care cochetează cu actoria.


Devenit cunoscut din serialele de la Prima TV, Acasă şi Antena 1, unde a interpretat diverse roluri negative, Andrei Aradits (45 de ani) a ajuns din nou în atenţia producătorilor. După ce a jurizat 12 sezoane „Te cunosc de undeva” (Antena 1), actorul a revenit în acest an la ProTV, pentru a interpreta un rol negativ în serialul „Vlad”. Aflat chiar pe platourile de filmare, Andrei Aradits a povestit, pentru Click!, despre proiectele lui, dar și despre familie.

„Soţia mea e profă de yoga, iar fiul meu, Eric, va avea un an greu, va avea de dat Evaluarea Națională, va fi îngrozitor. Talentul nu ştiu dacă vine de la mine către el, dar căpoşenia, sigur da. E adolescent deja, e nenorocire, are probleme cu hormonii, trânteşte uși, se luptă cu «autorităţile» care sunt părinţii. Nici eu nu ascultam de mama când eram de vârsta lui, el de ce ar face asta?! Nu i-am dau sfaturi, pentru că atunci când o fac, am senzaţia că simte nevoia mai mult să mă contrazică decât să le urmeze. Peste puțin timp va împlini 14 ani. Nu-mi amintesc dacă eram şi eu aşa la vârsta lui. Nu prea vorbim despre fete şi alte probleme. Îl mai întreb uneori, însă el zice să-l las. La fel făceam şi eu. Nici cu maică-sa nu vorbeşte, ci doar cu prietenii lui. Sunt treburi serioase la vârsta asta”, ne-a mărturisit Andrei.

2_col-aradits-emilian_oprea_andrei_araditz_tudor_oprisan_olimpia_melinte_diana_sar.jpg

andrei aradits
Andrei Aradits (al doilea din stânga) joacă în serialul „Vlad”

Actorul ne-a dezvăluit primele impresii de la filmările serialului „Vlad”, dar și ce l-a determinat să plece de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1). „Credeam că proiectul «Te cunosc de undeva» era pus pe tușă și îmi doream de mult timp să fac din nou serial. Mi-a sunat telefonul, m-am dus. Important e să cazi în picioare. Fiind doar jurat, ca actor trebuie să demonstrezi că ştii să joci. Nu mai am timp să fac şi teatru. Dacă profesia asta i se pare grea cuiva, atunci e în direcţia greşită. Eu mă distrez. Cel mai greu e să stai degeaba. Am interpretat tot felul de personaje rele… Pentru acest serial m-am îngrăşat câteva kilograme. Sper să urmeze şi sezonul al doilea, de asta m-am mutat la ProTV. Mă aştept să facem mai multe sezoane. Sper să aibă succes acest serial. Mă bucur că în sfârşit se produce ficţiune”, ne-a mai povestit Andrei Aradits.

Andrei Aradits .jpg

Andrei Aradits
A jurizat «Te cunosc de undeva!» timp de 12 sezoane
loading...
Loading...