Anna Lesko, în vârstă de 40 de ani, face ce face şi tot reuşeşte să intre în vizorul criticilor. Fie că pozează mult prea atrăgător şi riscă să se situeze la limita vulgarităţii, fie că scrie mesaje cu diferite conotaţii, Anna reuşeşte să îi revolte pe unii dintre prietenii săi virtuali. Iată care a fost ultima gafă a artistei!


Anna Lesko, în vârstă de 40 de ani, este o femeie care atrage toate privirile oriune ar merge şi, fiind conştientă de acest lucru, uneori are tendinţa de a exagera prin modul în care alege să se expună în spaţiul public. Îmbrăcată în ţinute care nu lasă prea multe imaginaţiei sau aşezată în poziţii desprinse din paginile revistei Playboy, carismatica cântăreaţă este obişnuită să şocheze, iar criticile par să nu o afecteze prea mult ţinând cont că ea continuă să încarce imagini la fel de provocatoare.

anna-lesko-criticata-de-fani-3.jpg

anna lesko
Aceasta este fotografia care a stârnit indignarea fanilor
Foto: Arhivă personală

Ultima fotografie încărcată pe pagina personală de Instagram i-a adus un val puternic de critici. În instantaneum artista se află lângă fiul său şi zâmbeşte larg. Nu ar fi o problemă asta, însă hainele pentru care a optat au fost cele care au atras criticile internauşilor. O camaşă de piele cu un decolteu ameţitor, din care aproape ies sânii voluptoşi cu care a înzestrat-o Mama Natură nu este tocmai cea mai potrivită ţinută în care se putea afişa lângă fiul său, potrivit comentariilor. „Așa se stă în fața unui copil? Nu îți e rușine, mai și postezi.../Cam scârbos/ halal mamă, exemplu pentru fiul său, să-ți fie rușine” sunt doar câteva dintre comentariile pe care Anna Lekso le-a primit, la postarea făcută pe rețeaua de socializare. 

Anna Lesko s-a despărțit de partenerul ei, după 8 ani de relație 

Anna Lesko și partenerul ei, DJ Vinnie, alături de care are și un băiețel, s-au despărțit în vara acestui andupă 8 ani de relație. Fostul partener al artistei a confirmat zvonurile, fără să ofere prea multe informații referitoare la subiect, însă se vehiculează că motivul separării ar fi fost infidelitatea artistei.

În urmă cu câțiva ani, cântăreața a povestit cum s-a infiripat povestea de iubire dintre ea și cel care i-a devenit ulterior partener, mărturisind că a fost vorba de dragoste la prima vedere între ei. Anna susținea în acel moment că a știut de la început că el este bărbatul lângă care își va forma o familie.

annaleskoiubit.jpg

anna lesko
Anna Lesko şi Dj. Vinnie s-au despărţit după 8 ani de relaţie
Foto: Arhivă personală

„L-am privit pe Adrian când l-am întâlnit prima oară... știu că sună telenovelistic, dar așa este. Când l-am întâlnit, am simțit că el, în primul rând, nu că el este alesul meu, astea sunt basme, că este este jumătatea ta, nu cred în astea. Ca să fie jumătatea ta lucrezi mult de tot la aspectul ăsta. Când l-am văzut pe Adrian, am știut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic neapărat,” declara Anna Lesko, în emisiunea ”Refresh by Oana Turcu”.

 
 
Loading...