La doar 31 de ani, Antonia, una dintre cele mai sexy femei din showbizul românesc, a trăit deja o viaţă ca de telenovelă. Din 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie. Cântăreaţa a recunoscut pentru Click!, într-un interviu, că, în sfârşit, divorţul a fost pronunţat şi are cale liberă spre o nuntă cu Alex Velea, cel căruia i-a dăruit doi băieţi.


  • Click!: Cum a fost 2020 pentru ţine? Ai lansat câteva piese, colaborări de succes şi ai avut contracte de publicitate. Plus că v-aţi mutat în casă nouă.

Antonia: A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne muta în casă nouă. A fost şi dificil de gestionat faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricţiilor de călătorie. 

FOTO EXCLUSIV Uite în ce palat s-au mutat Alex Velea și Antonia! Noua lor casă a costat peste 500.000 de euro

alex-velea-antonia-site.jpg


Celebrii cântăreţi au strâns o avere impresionantă din muzică şi televiziune şi şi-au luat o vilă cu vedere la lac

Se iubesc de aproape şase ani, însă nici până acum nu au putut  să se căsătorească. În acte, Antonia (30 de ani) este încă măritată cu Vincenzo Castellano, dar este lăudabil ce a reuşit să  ”construiască” alături de colegul ei de breaslă. Au devenit părinţii a doi băieţi superbi, iar de câteva săptămâni s-au aşezat la casa lor, cum ar spune o vorbă veche din popor.

Alex Velea și Antonia au stat cu chirie într-un apartament din nordul Capitalei

După ce ani la rând s-au înghesuit într-un apartament în zona de nord a Bucureştiului pentru care plăteau chirie câteva sute de euro, Velea şi Antonia au decis anul trecut să se transforme din chiriaşi în proprietari. S-au ţinut de cuvânt şi toţi banii agonisiţi din cântări i-au investit în luna decembrie într-o casă de lux.

2-3-bd-1-35col-antonia-i-alex-velea-s-au-mutat-in-cas-nou-.jpg


În vila cea nouă au serbat Crăciunul alături de băieţii lor

Este vorba despre o vilă cu etaj, situată pe malul unui mic lac, într-o zonă selectă din Pipera. Fotoreporterii Click! au găsit-o şi au fotografiat-o. Casa este pe o colină, are ieşire la lac, o curte mare, iar priveliştea este nepreţuită: pe lacul din faţa casei se pot zări raţe sălbatice şi alte păsări de baltă.

2-4col.jpg


Acoperişul teşit al vilei aduce cu cel al Sălii Polivalente din Bucureşti

 

Pentru această locuinţă, Velea (35 de ani) şi superba sa iubită se pare că au scos din buzunar peste 500.000 de euro, o sumă destul de mare pentru un om de rând, însă un chilipir pentru cei doi, având în vedere că pentru un concert încasează de la 3.000 de euro în sus. Alături de Akim (2 ani) şi Dominic (4 ani) au împodobit brăduţul în căsuţa nouă şi l-au aşteptat pe Moş Crăciun. Au imortalizat momentul în jurul brăduţului şi au postat poza pe reţelele sociale însoţită de mesajul ”Home”, adică acasă, semn că locuinţa este proprietatea lor.

2-3-bd-5-15col.jpg


Iată ce privelişte are Antonia din livingul casei!

Antonia: «Am pregătit o cameră şi pentru Maya»

În 2011, Antonia se căsătorea cu italianul Vincenzo Castellano. Ea a dat divorţ în decembrie 2013, iar de atunci tot speră că va fi o femeie liberă în acte, pentru a se putea mărita cu iubitul Alex Velea, dar şi pentru a-i boteza pe cei doi copii ai lor, Dominic şi Akim. Însă pentru a se separa legal de Vincenzo, Antonia trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Până atunci, fetiţa lor, Maya (8 ani) locuieşte în Italia, dar e vizitată în permanenţă de mama ei, dar şi de fraţii vitregi. Antonia aşteaptă momentul când o va putea aduce în România şi spune că a pregătit o cameră specială pentru fetiţă.

 

  • Ce urmează în cariera ta până la final de an? Mai ai de lansat piese? 

Mai am cel puţin două piese la care am filmat videoclip, multe alte piese la care lucrez şi pe care le voi lansa în 2021. În rest, filmări pentru diverse proiecte. 

  • Tu şi Alex aţi planificat Revelionul, dacă tot nu sunt concerte? 

Nu, nu am făcut niciun plan deocamdată. Şi sincer, este destul de ciudat să fie Revelion şi să nu fim pe scenă. 

  • În decembrie îi veţi sărbători pe Dominic şi Akim. Ce-şi doresc micuţii? Au fost cuminţi? 

Da, au fost cuminţi. Şi sunt cuminţi în general. Îşi doresc aşa cum cred că vor toţi copiii, jocuri, jucării să facă diverse activităţi împreună. Sunt foarte apropiaţi şi se iubesc mult, mă bucur mult să îi văd atât de buni prieteni încă de la această vârstă. 

  • Toată lumea se întreabă dacă ai scăpat de problemele cu fostul soţ şi dacă va urma nunta cu Alex. 

Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. 

2_2.jpg

Are doi copii cu Velea şi o fetiţă cu fostul soţ
  • Cu Maya cât de des vorbeşti? S-a schimbat modul vostru de comunicare şi de întâlnire din cauza pandemiei?   

Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim! 

Ce-ţi doreşti pentru tine şi Alex anul care vine? 

Îmi doresc să fim bine, fericiţi, să ne păstrăm spiritul optimist, să ne bucurăm de familia noastră. Şi bineînţeles, să lansăm muzică. 

  • De ce îţi este cel mai dor din viaţa normală pe care o aveam? 

Îmi este dor de concerte, de călătorii, de fanii mei, să fiu pe scenă, să mă simt mai liberă. 

Ce poveste a trăit Antonia cu fostul soţ 

3_1.jpg

Antonia şi Vincenzo Castellano au decis să se despartă în 2013

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, dar s-au despărţit în 2013, iar de atunci viaţa lor s-a desfăşurat prin tribunale. După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorţ cu Vincenzo Castellano şi cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, solista poate răsufla uşurată.

În aprilie, anul trecut, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim şi Dominic, şi tot anul trecut, în iulie, solistul a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor, de unde a dispărut definitiv numele Castellano. Antonia a încheiat divorţul de fostul soţ şi a mai rămas să se stabilească custodia finală a Mayei, care acum îşi poate vizita mama în ţară, ceea ce s-a şi întâmplat la începutul anului.   

 

 
 
Loading...