Antonia, cea mai sexy concurentă a show-ului „Uite cine dansează!”, de la PRO TV, a împlinit miercuri 28 de ani, prilej pentru prieteni de a o bombarda cu daruri. Solista s-a serbat dimineaţa cu colegii, iar seara a chefuit alături de cei dragi, dar şi de alţi artişti. Atmosfera a fost întreţinută de iubitul ei, Alex Velea, care a fost sufletul petrecerii.


Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, Antonia, a împlinit 28 de ani pe 12 aprilie, prilej de sărbătoare pentru ea şi prietenii ei.

a210-11-vedete-6.jpg

Antonia a ajuns în Buftea, fiind întâmpinată cu primele cadouri

 

Încă de dimineaţă Alex Velea (32 de ani) şi micuţii, Dominic şi Akym, au surprins-o cu mici daruri, iar fiica sa, Maya, stabilită în Italia, i-a trimis toată dragostea ei, prin mesaj video, gest care a emoţionat-o până la lacrimi pe artistă.

a310-11-vedete-7.jpg

Solista s-a pozat alături de colegii de la „Uite cine dansează!”

La repetiţiile de dimineaţă, de la Buftea, ea a fost întâmpinată de colegii de la „Uite cine dansează!” (PRO TV), care i-au cântat la mulţi ani şi i-au dăruit flori şi dulciuri, ca mai apoi Antonia să fie aşteptată la Cafe Bar, din buricul Capitalei, unde s-a distrat pe cinste.

a410-11-vedete-2.jpg

„Fiul adoptiv” Lino Golden a făcut pe barmanul

Alex Velea, iubitul Antoniei, a făcut spectacol, a cântat, a întreţinut atmosfera, iar spre miezul nopţii, când s-a încins atmosfera, el a renunţat la tricou, lăsându-se la bustul gol, prilej pentru invitaţi să-i admire expoziţia de tatuaje.

a510-11-vedete-3.jpg

Smiley a ajuns la eveniment şi l-a îmbrăţişat pe Alex Velea

Au mai venit „fiii adoptivi” Lino Golden şi Mario Fresh, dar şi Matteo, Marius Ivancea, alias What’s Up, Rashid, Boier Bibescu, Puia şi Sişu, actorul Silviu Mircescu şi Smiley.

a610-11-vedete-4.jpg

Antonia s-a distrat alături de gaşca sa

Antonia s-a bucurat şi de  prezenţa prietenelor ei, Nicole Cherry, Giulia şi Delia. Delia a dat nas în nas cu fostul ei iubit, Matteo, însă ei au rămas prieteni după despărţire, aşa că s-au bucurat de revedere. Antonia  a primit un tort imens şi s-a amuzat copios suflând în lumânări, nu înainte de a-şi pune o dorinţă.

a710-11-vedete-1.jpg

Actorul Silviu Mircescu s-a pozat cu Alex Velea la party

Deşi petrecerea s-a încheiat târziu, în noapte, Antonia şi Alex Velea au revenit dimineaţa fresh la antrenamentele de la PRO TV. În acest weekend, celebrul cuplu va susţine un concert în Dublin, pentru Diaspora.
Oana Roman a împlinit ieri 41 de ani

a811-vedete-oana-roman.jpg

Oana şi fiica ei

Fiica lui Petre Roman a împlinit ieri 41 de ani, însă Oana nu a dorit să organizeze vreo petrecere, având în vedere că în Săptămâna Mare nu se chefuieşte.

“Nu petrec deloc, pentru că e Joia Mare şi nu se cade să fac paranghelii şi alte chestii. Mi-am dorit să fac o petrecere mare, dar când mi-am dat seama, am zis că o fac săptămâna viitoare. Aşa că o să vopsim ouă, ne pregătim pentru Paşte”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

 
 
Loading...