Multe au mai îndurat Antonia şi Alex Velea până să ajungă să se iubească nestingheriţi. Ieşiţi ambii din căsnicii eşuate, ei au fost urmăriţi la fiecare pas de trecut, iar apele s-au mai liniştit abia după ce a venit pe lume băieţelul lor, Dominic. Surpriză, însă! Deşi ar fi putut să-şi şteargă fosta nevastă de pe piele, Velea afişează încă tatuajul cu chipul mulatrei Ana.


Săptămâna a început cât se poate de bine pentru cuplul format din Antonia (26 de ani) şi Alex Velea (31 de ani), care au hotărât să-şi schimbe înfăţişarea şi să devină blonzi. Şi cum ei fac totul în tandem, iată că amorezii mai au un punct comun: nici unul nu a reuşit până acum să scape de trecutul amoros, Antonia având încă numele lui Vincenzo Castellano în acte, iar Velea purtând, pe braţul stâng, chipul fostei neveste, Ana. Ce l-a dat de gol pe Alex este superba şedinţă foto pe care el şi Antonia au realizat-o luna aceasta pentru ediţia de august a revistei “Men’s Health”.

Pentru pictorial, solistul s-a dezbrăcat la bustul gol, etalându-şi muşchii, dar şi tatuajul “conjugal” pe care i l-a dedicat Anei, pe vremea când totul era roz între ei. Acesta tronează, imens, pe braţ.
Ştergerea unui tatuaj este mai costisitoare decât realizarea unuia nou. Asta spun specialiştii, care i-au recomandat lui Velea să-şi acopere tatuajul vechi, nicidecum să îl „radă” cu laserul. „Să îl facă să dispară complet, nu se poate. Trebuie să facă multe şedinţe cu laserul, la dermatologie, care costă extrem de mult, dar pielea nu va fi niciodată curată. Cam 15% din tatuaj rămâne vizibil pe piele. O altă variantă ar fi să îl acopere. La noi la salon, să desenăm peste un tatuaj de aproximativ 20 cm/20 cm costă cam 3.000 de lei. Este cea mai ieftină variantă. Ar mai putea să încerce «dios de lor muertes»: adică să facă o faţă vopsită peste chipul soţiei lui. Este mai uşor, se face mai repede şi nici nu costă aşa mult”, ne-a explicat Vlad Mironescu (34 de ani), de la Famous Tattoo Studio, din Capitală.

 

3.000 de lei l-ar costa să acopere tatuajul

Totuşi, Velea le-a oferit câţiva centimetri importaţi de piele şi celor două comori de acasă, Antonia şi micuţul Dominic (7 luni). „Avem amândoi tatuat numele trupei Nirvana, dar la Antonia e un pic mai caligrafic, cu un font mai subţire. Pe degete avem tatuate zodiile, eu am zodia ei (Berbec), iar ea are zodia mea (Taur), iar pisica asta cu ochii verzi e o zeitate egipteană. E o poveste mai lungă. Antonia e pisica”, a spus Alex, pentru publicaţia amintită.

Tatuajul-pisică se află chiar la baza gâtului, înconjurat de numele lui Dominic, scris cu litere de tipar. La rândul ei, Antonia numără zilele până când va scăpa cu totul de problema divorţului, dar şi de numele ei de căsătorie, pentru a putea deveni nevasta lui Velea. Pe 24 iunie, ea şi italianul Vincenzo Castellano au depus actele la un notar din Capitală şi au stabilit ca în 45 de zile să se întâlnească pentru a semna despărţirea oficială.

 

Au ieşit amândoi din căsnicii eşuate

2-3-bd-3-15col-90-vincenzo-si-maya.jpg

Fiica lor, Maya, locuieşte în Italia, la familia lui Vincenzo

Mai bine de un an le-a trebuit Antoniei şi lui Alex Velea să-şi recunoască relaţia, care a început în vara lui 2013. Treptat, cei doi şi-au făcut ordine în viaţa personală.

2-3-bd-4-1col-90-ana.jpg

Ana nu şi-a refăcut viaţa după despărţirea de Alex

Alex Velea a divorţat la începutul lui 2014 de mulatra Ana, cu care s-a căsătorit pe 18 iulie 2010, iar Antonia mai are un pic de aşteptat până când va divorţa oficial de Vincenzo Castellano. Cei doi s-au separat la finele lui 2012, iar de atunci s-au luptat în instanţă pentru custodia fetiţei lor, Maya, care în august va împlini 5 ani.

Pe 24 iunie, la un notar din Bucureşti cei doi părinţi au căzut la pace, iar solista va putea,  în sfârşit, să o aducă pe fetiţă în România, pentru a petrece cât mai mult timp împreună cu ea şi Dominic.

 

Solista şi-a luxat piciorul la dans

Neobosita Antonia şi-a anunţat fanii zilele trecute că a suferit un accident, iar piciorul a necesitat un ciorap ghipsat. Cu toate acestea, nu şi-a anulat concertele. Iubitul ei, Alex Velea, ne-a explicat cum s-a produs necazul. “S-a întâmplat din cauza unei mişcări bruşte, în timpul unui dans”, ne-a povestit solistul, care miercuri seara a ieşit la film cu băieţii de la casa lui de producţie, Golden Boy Society. Nu a rezistat însă acolo până la final şi a fugit acasă, la cei dragi.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: