Mama tot mamă rămâne şi atunci când copilul devine adult. Antonia are 28 de ani, trei copii, însă îi place să fie răsfăţată, la rându-i, de mama ei, Denise Iacobescu. Şi chiar asta s-a întâmplat zilele trecute, pe platoul de filmare al emisiunii “The Four - Cei 4”, unde frumoasa solistă este jurat alături de Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams.


Antonia este foarte activă pe scenă, prezentă la radio şi în topurile muzicale, însă iată că a mai “împuşcat” un proiect şi în televiziune. Din 31 martie, de la ora 20.00, o vom vedea la Antena 1, la show-ul muzical “The Four - Cei 4”, unde va fi în juriu alături de Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams. Filmările sunt în toi, iar Antonia a avut parte de o surpriză plăcută, chiar din partea mamei ei, care a vizitat-o la serviciu. ”E prima zi în care reuşesc să ajung, am tot încercat să vin la fiica mea, dar am fost cu cei mici până acum (n.r. nepoţii Akim şi Dominic), am avut grijă de ei. Mă bucur pentru Antonia, e o experienţă nouă pentru ea. Avea emoţii, când m-a anunţat că va fi jurat era foarte entuziasmată, e ceva constructiv pentru ea”, ne-a povestit Denise Iacobescu (50 de ani).

12_foto-2-2-col.jpg

Denise Iacobescu s-a împrietenit cu Carla’s Dreams

Şi să nu credeţi că Denise a mers cu mâna goală la fiica ei. I-a dus pacheţel, fructe uscate şi chiar a avut grijă să o ajute să mănânce, în pauză, în timp ce stăteau de vorbă. Apoi, frumoasa bunicuţă a socializat cu ceilalţi juraţi şi a şi făcut o fotografie cu misteriosul Carla’s Dreams. “Atmosfera la filmări e foarte cool, fiecare jurat are personalitatea lui, concurenţii la fel. I-am cunoscut şi pe colegii juraţi ai Antoniei, Carla’s Dreams e un tip mai calculat, mai retras, gândeşte totul înainte, iar Cheloo e foarte haios, are stilul lui”, a mai spus mama Antoniei. Emisiunea pentru care trage din greu Antonia este un format internaţional, diferit de show-urile muzicale pe care le cunoaştem. În cazul acesta, concurenţii nu se bat să intre în competiţie, ci să rămână acolo. Cei patru aleşi de juriu vor trece prin multe provocări, de la o săptămână la alta, căci noi aspiranţi la scaunul lor îi vor provoca şi le pot lua locul oricând. Miza este uriaşă, căci câştigătorul va semna un contract cu o celebră casă de discuri şi va primi un avânt serios în industria muzicală.

 

Şi alte vedete sunt «cocoloşite» de mame la serviciu

12_foto-3-2-col.jpg

Emilia, mama lui Mihai Bendeac, într-o discuție cu Cheloo

Antonia nu e singura care s-a bucurat de vizita mamei la serviciu. Colegi de juriu la “iUmor” (Antena 1), Delia şi Mihai Bendeac au oferit momente delicioase pentru telespectatori, atunci când femeile care le-au dat viaţă s-au înfiinţat în platou. Doamna Emilia, mama lui Mihai, a stat în public la numeroase ediţii şi chiar a intervenit şi le-a luat apărarea concurenţilor, atunci când nu a fost de acord cu deciziile fiului său. Luna trecută, doamna Emilia nu a lipsit nici de la petrecerea  pe care Mihai a dat-o în culise, de ziua lui.

12_foto-4-3-col.jpg

Gina Matache i-a cântat Deliei “La mulți ani”

Şi mama Deliei, solista de muzică populară Gina Matache, a fost alături de fiica ei, la “iUmor”, când aceasta şi-a serbat ziua de naştere. Momentul emoţionant a avut loc anul trecut, în 2017.

12_foto-5-2-col.jpg

Florin Dumitrescu, vizitat de soția Cristina și de fiicele Ava și Mia

Emoţii mari a trăit şi chef Florin Dumitrescu, juratul emisiunii “Chefi la cuţite” (Antena 1), căci acesta a fost surprins de nenumărate ori la serviciu de grijulia lui soţie, Cristina, care venea în culise împreună cu cele două fiice ale lor, Ava şi Mia.

 
 
Loading...