Antonia (26 de ani) a adoptat o nouă atitudine pentru piesa „Dream About My Face”, pe care a lansat-o în urmă cu două luni. Pentru filmările videoclipului, frumoasa cântăreață a cerut ajutorul mai multor artişti consacraţi, dar şi a unei bune prietene care locuieşte peste Ocean.


Fanii Antoniei au văzut o faţă mai puţin ştiută a artistei. În videoclipul ultimei ei piese, artista a renunţat la ţinute sexy şi a apărut în echipament sportiv antrenându-se de zor pentru un meci de box. În ring, se pare că iubita lui Alex Velea şi-a provocat la liptă cea mai bună prietenă din America, de la care de altfel a încasat şi loviturile care au îngenucheat-o. Artista a povestit la o emisiune tv a insistat ca prietena ei să apară în videoclip, deşi locuieşte peste Ocean. "Eu i-am plătit biletul de avion pentru ca ea să apară în acest videoclip. Mi s-a părut că este persoana potrivit, are trăsături speciale", a declarat artista la Antena 1.   

captura_video_clip.jpg

antonia prietena america videoclip dream about my face
În videoclip, Antonia încasează pumni în figură de la o tânără exotică
foto: captură video

«Dream About My Face» este o piesă care se desfăşoară după următorul scenariu. O fată îndrăgostită, obsedată de un băiat, care va lupta pentru dragostea lui până îl va cuceri definitiv. "Clipul este simbolic, fata luptă în ring pentru iubirea băiatului de care este îndrăgostită”, declara artista la lansare.

Pentru filmarea videoclipului, Antonia s-a antrenat mult timp la sala de sport, dar a lucrat foarte intens și la coregrafie. Imaginile au fost înregistrate într-o sală din București și o arată pe artistă în timpul unui antrenament, dar și în ring. 

 

 
 
Loading...