Antonia este un model pentru multe adolescente, care o urmăresc pe conturile reţelelor sociale. Recent, artista le-a mărturisit fanilor un secret legat de modul neconvenţional în care îşi foloseşte lenjeria intimă.


Vedetele noastre stau bine la capitolul inventivitate şi din această categorie face parte fără doar şi poate şi Antonia (30 de ani). Dezinvoltă, solista a dovedit recent că nu are probleme în a povesti lucruri mai puţin ştiute despre ea.  Zilele trecute solista a mărturisit ce face atunci când nu are la îndemână un elastic pentru a-şi prinde părul.

parul_legat_cu_chilotii.jpg

antonia parul legal cu chiloti
Antonia şi cocul ei, prins cu o pereche de chiloţi
foto: captură video Instagram

Mamă a trei copii superbi, o fetiţă Maya şi doi băieţi Achim şi Dominic, solista şi-a întrebat prietenele de pe Instagram ce fac atunci când nu găsesc prin casă niciun elastic cu care să îsi lege părul lung. Antonia a venit ea imediat cu soluţia salvatoare pe care le-a şi arătat-o privitorilor şi anume să îşi prindă bikinii din sertarul cu lenjerie intimă în păr.

Antonia, goală pe coperta unei reviste

Antonia este una din vedetele lipsite de complexe şi inhibiţii iar de curând iubita şi mama copiilor lui Alex Velea a pozat goală pentru coperta revista glossy Marie Claire, pe o plajă însorită.

marie_claire_coperta.jpg

marie claire coperta antonia
Antonia, într-o ipostază fierbinte pe coperta Marie Claire
Foto: Marie Claire

Artista a povestit despre metodele ei de a se întreţine, despre tatuajele sale, dar şi despre idila pe care o are cu Alex Velea.

alex_velea_si_antonia.jpg

Antonia şi Alex Velea
Foto: Facebook

“La noi în casă dragostea e mai presus de toate", a punctat Antonia în cel mai recent interviu. Solista este iubită nuj doar de partenerul ei de viaţă, ci şi de fani, piesele ei fiind mereu în topuri.

 

Citeşte şi:

Ce gest a făcut Alex Velea pentru fiica Antoniei! A lăsat-o pe cântăreață fără cuvinte

Antonia sărbătorește 30 de ani într-un mod inedit. A lansat o piesă emoționantă pentru fiica ei

Loading...