Nume sonore din politica românească, jurnalişti şi vedete autohtone au acceptat invitaţia Alessandrei Stoicescu la botezul fetiţei ei. Deşi evenimentul a avut loc weekendul trecut, prezentatoarea tv încă trăieşte bucuria petrecerii şi a slujbei de creştinare a micuţei Sara Maria Francesca. O apariţie surpriză a fost cea a lui Ion Cristoiu, jurnalistul nefiind un obişnuit al chefurilor mondene.


Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu au avut parte de o surpriză de proporții weekendul trecut când și-au botezat fetița, pe Sara Maria. Printre cei prezenți la eveniment s-a numărat și o persoană care nu se dă deloc în vânt după mondenități. Este borba despre jurnalistul Ion Crisoiu, însoţit de partenera lui de viaţă. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Alessandra Stoicescu. 

adrian_nastase.jpg

botez alessandra stoicescu
Alessandra Stoicescu, fericită alături de invitaţii ei
Foto: arhivă personală

"Asta e o știre! Asta exclamă maestrul Ion Cristoiu de câte ori obține o dezvăluire de la un invitat și ii iese mereu. Iată Știrea: maestrul Cristoiu, cel care nu merge niciodată la petreceri, ne-a făcut surpriza să accepte, alături de soție, invitația la botezul primului nostru copil.ă Mulțumim! A fost o onoare pentru noi", a scris Sandra Stoicescu.

Sandra Stoicescu a reunit greii din PSD la botez

După slujba de creştinare, prezentatoarea tv a continuat petrecerea la unul dintre hotelurile din nordul Capitalei. Sandra Stoicescu a reuşit să reunească nume sonare din PSD. Botezul fetiței ei a arătat parcă asemenea unei ședințe CEx a Partidului Social Democrat, avându-i drept protagoniști pe secretarul general adjunct al NATO și fostul ministru de externe Mircea Geoană, doi foști premieri ai României, Viorica Dăncilă și Adrian Năstase, primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, care a fost și nașa micuței, Floretin Pandele, nașul Sarei, care este primar în Voluntari și, mai mult decât atât, câteva nume menționate anterior (Geoană, Năstase și Dăncilă) au fost președinții PSD, dar și candidați la președinția României. 

Numelor grele menționate anterior li s-au și vedetele Antenei, prieteni și colegi de-ai prezentatoarei Alessandra Stoicescu: Dan Capatos, Mirela Vaida, Andreea Berecleanu, Dan Negru, alături de soție, Cristi Brancu, de asemenea însoțit de partenera lui, Oana Turcu.

 

Citeşte şi: 

 

Sandra Stoicescu: «Am plâns când am aflat că sunt însărcinată». Când naște vedeta

Tablou de familie cu Sandra Stoicescu, gravidă în 7 luni, fiica vitregă și soțul

 
 
Loading...