În timpul vieții, Costin Mărculescu a avut mulți prieteni însă, din păcate, a murit singur, fiind găsit decedat în propria locuință, după mai multe zile. În cercul lui de apropiați se afla și Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, iar acesta i-a făcut un legământ, după moarte: "Voi merge mereu la mormântul lui și voi aprinde lumânări".


Sâmbătă, 13 iunie, a fost zi de doliu în showbiz și în lumea filmului, căci actorul Costin Mărculescu a fost condus pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc Cimitirul Reînvierea, din București, iar numeroase persoane publice i-au fost alături pentru ultima oară.

"Noi am fost buni prieteni!"

costin_mormant_1.jpg

Ionuț s-a pozat la mormântul artistului

 

Zilele trecute, Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, a aprins lumânări la crucea actorului Costin Mărculescu, înmormântat, sâmbăta trecută, la Cimitirul ”Reînvierea” din Capitală. "Eu voi merge mereu să-i aprind lumânări, exact cum fac si la tata Ion. Noi am fost buni prieteni, de suflet, în ultimii doi ani, nimeni nu știa, am cântat la ziua mea cu el. Nu m-am afișat niciodată cu el, de câte ori apelam la el, Costin nu-mi spunea că nu mă poate ajuta. Eram prietenul din umbră, voi merge mereu la mormântul lui și voi aprinde lumânări pentru sufletul lui de înger! Dumnezeu să-l odihnească în pace !", ne-a declarat Ionuț. Costin Mărculescu s-a stins la 50 de ani, în urma unui infarct și a fost găsit după câteva zile, în baia locuinței sale.

Citește și:

FOTO Ce a scris Dan Capatos pe coroana lui Costin Mărculescu. L-a avut invitat în 120 de emisiuni

FOTO Costin Mărculescu a fost înmormântat lângă mama lui. Sora, tatăl și nepoata, împietriți de durere

 
 
Loading...