Parastasul de un an pentru Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete, care a murit la 59 ani într-un tragic accident de mașină în Spania, a fost organizat de "nașa" Doina Belu.


La eveniment au luat parte câteva persoane, printre care și bunul său prieten, Gore Belanschi, și impresarul Ilenei și al lui Gore, Silviu Lepadat. Surpriza de la parastas a fost fata Vivianei Măntoiu, iubita lui Cornel Galeș. Sasha este o tânără superbă, care avea o relație bună cu văduvul Ilenei Ciuculete. Absenta zilei a fost Viviana, mama Sashei. Aceasta e blocată în Germania și nu a putut veni, dar a trimis bani pentru pachete și flori, unei angajate de la Cimitirul Străulești 2, unde se odihnesc Cornel Galeș și Ileana Ciuculete, înmormântați unul lângă celălalt.

baza1-gales.jpg

Tânăra brunetă de lângă doamna Belu este Sasha, fiica Vivianei
foto: Click!

Doamna Belu trebuia să le fie naşă Ilenei Ciuculete şi lui Cornel Galeş, la aniversarea de 25 de ani de la căsătorie, chiar în luna în care a murit regretata artistă. Ea s-a ocupat de colivă și a împărțit pachete la cimitir, iar masa caldă din care n-a lipsit ciorba de pește a fost dată de doamna Belu la ea acasă. Claudia Stroe, fata lui Cornel Galeș, nu a fost prezentă, întrucât n-a avut o relație bună cu tatăl ei. 

central-ileana-ciuculete-si-cornel-gales-2.jpg

Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş sunt înmormântaţi în cavoul familiei din Cimitirul Străuleşti

Cornel Galeș a murit pe 30 noiembrie 2019

Cornel Galeș a murit fulgerător pe data de 30 noiembrie 2019, în Spania, aproape de orașul Valencia, într-un teribil accident de mașină, la vârsta de 56 de ani. Cântăreaţa Ileana Ciuculete a murit la 64 de ani, pe 14 martie 2017, după ce fusese diagnosticată cu hepatita C, cancer osos şi ciroză galopantă. 

Citește și:

FOTO EXCLUSIV! Înainte să moară, Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, a dus-o la altar pe Viviana. Detalii bombă!

Doar opt oameni la pomana lui Cornel Galeş. Iubita Viviana i-a făcut parastas de trei luni

 
 
Loading...