Fire sensibilă, focoasa Rona Hartner a apelat la prietenii săi virtuali să sară în ajutorul berzelor înghețate, ajunse pe bălțile din județul Călărași. ”Să facem ceva, vă rog!”, a scris actrița pe care o vedeți în concursul ”Ferma vedetelor”, de la PRO TV.


Rona Hartner nu a putut privi nepăsătoare cum sute de berze erau zgribulite pe bălțile din județul Călărași. Înaripatele au ajuns în țara noastră, pregătite să cuibărească și au fost surprinse de vremea rea.

”Cum să reacționăm? Să facem ceva, vă rog!”, a scris vedeta pe Internet. Fotografiile cu berzele prinse în ”cod portocaliu” de viscol au fost făcute joi (22 martie), pe DN3, între Piscicola și Chiciu.

Cei care au văzut situația disperată în care se află păsările a sunat la 112, dar susțin că nu au primit ajutor.

În cele din urmă, astăzi (23 martie), o echipă a Serviciului Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân Călărași a venit la fața locului împreună cu un medic veterinar. Aceștia au hrănit păsările zgribulite și au constatat că starea lor de sănătate este bună. Berzele vor fi hrănite și monitorizate și în zilele următoare, au promis autoritățile locale.

 
 
Loading...