E iar linişte în familia Adrianei Bahmuţeanu. Vedeta şi-a recuperat patrupedul după un apel pe care l-a făcut pe contul de socializare. Prezentatoarea tv a cerut ajutorul prietenilor pentru a găsi căţelul copiilor şi la câteva ore după ce a publicat mesajul, Bursy a apărut la uşa atelierului ei.


Adrana Bahmuţeanu şi-a mobilizat prietenii de pe Facebook cu un simplu mesaj. Vedeta tv le-a cerut cu o zi în urmă ajutorul pentru a găsi căţelul celor doi băieţi ai săi. Îngrijorată că cei cei mici ar putea să sufere enormă în urma pierderii, prezentatoarea a subliniat că îi va oferi recompensă celui care îi va oferi informaţii despre căţelul pierdut, un exemplar bichon maltese toy. La câteva ore de la apel, Adriana şi-a găsit patrupedul.      

copii_bahmu.jpg

copii adriana bahmuteanu catel pierdut
Eduard şi Maximus sunt fericiţi că Bursy face iar parte din familia lor
foto: arhiva personală
 

"Dragi prieteni, vă mulţumesc din suflet! L-am găsit pe Bursy! O femeie l-a lăsat la uşa atelierului! Cred că cineva l-a luat din curte, nu ştim cum a dispărut. Vă mulţumesc din suflet, oameni buni şi iubitori de animale! Suntem fericiţi şi liniştiţi! Vă multumesc pentru distribuiri, mi-aţi arătat cât de mult vă pasă de mine şi de familia mea, care, iată, şi-a recuperat cel mai mic membru! Doamne ajută! Yupi! Avem cel mai frumos 1 iunie! La multi ani!", a scris vedeta în culmea fericirii pe pagina ei de socializare. 

Copiii vedetei au fost şi ei extrem de bucuroşi că şi-au recuperat animalul de companie pe care l-au ţinut strâns la piept. Adriana Bahmuţeanu (42 de ani) şi Silviu Prigoană (52 de ani) au fost căsătoriți de cinci ori, între 2003 și 2015 și au împreună doi copii, Maximus (9 ani) şi Eduard (6 ani). În urma procesului de custodie, copiii au rămas în grija mamei, iar tatăl lor trebuie să-i ia două zile pe săptămână, de la domiciliul vedetei. 

 
 
Loading...