Opulenţă este cuvântul de ordine la nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea. Cea de-a treia doamnă Borcea a vrut o nuntă de basm şi a ales două rochii de mireasă pentru noaptea cea mare, un machiaj discret, un meniu de 200 de euro de personă şi un restaurant de fiţe din Budapesta. Nu în ultimul rând, mirii s-au gândit să-şi răsplătească invitaţii şi le-au pregătit cele mai sofisticate mărturii, unele din aur.


Valentina Pelinel a devenit doamna Borcea după cinci ani de aşteptare. Blondina s-a cununat religios duminică ( 30 septembrie) cu fostul acţionar de la Dinamo, într-o ceremonie de care se va vorbi mult timp de acum încolo. Deşi au fost doar 72 de invitaţi alături de ei în Ungaria, rude şi prieteni apropiaţi, mirele a scos din buzunar nu mai puţin de 13.000 de euro, pentru închirierea sălii unui celebru restaurant din Budapesta. Şi meniul de fiţe de 200 de euro de persoană a fost ales de miri ca să satisfacă toate gusturile. Cei doi au vrut să le răsplătească dăruirea rudelor şi prietenilor, care au făcut drumul lung pentru ei, cu cele mai fine băuturi şi cu feluri de mâncare sofisticate.

lingou.jpg

marturie aur card bancar
Mărturia cântăreşte un gram şi este din aur de 24 de karate
foto: captură video

La plecare, nuntaşii au primit de fapt adevărata surpriză. Potrivit Antena Stars, pe masă în locul mărturiilor obişnuite, simbolice, Valentina şi Cristi Borcea au lăsat invitaţiilor mini-lingouri de aur de 24 de karate, sub forma unui cip de un gram, care arăta ca un card bancar. Preţul unui singur card se ridică la 65 de euro. Un calcul simplu arată că mirii au cheltuit în jur de 5.000 de euro doar pentru mărturiile de la nuntă.

Valsul mirilor le-a fost cântat live de Marcel Pavel

Printre cei care au animat atmosfera la nunta de vis a Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea a fost şi Marcel Pavel. Solistul a fost cel care le-a interpretat dansul de deschidere live, piesă care i-a emoţionat profund. Mireasa şi soţul ei au dansat pe piesa "I did it my way", melodia lor preferată.  

 
 
Loading...