Au trecut mai bine de trei luni de la moartea actriţei Stela Popescu, dar Arşinel suferă la fel de mult din cauza pierderii acesteia şi se simte copleşit de emoţii atunci când vorbeşte despre cea care i-a fost colegă de scenă pentru 40 de ani.


Alexandru Arșinel a rămas marcat de moartea actriței Stela Popescu. Acesta a declarat pentru Antena 1 că a visat-o pentru prima dată, după ce a murit. “Tristeţea e foarte mare. Am visat-o acum trei nopţi, pentru prima dată de când a murit. Doare foarte rău.Treceam pe un culoar şi, undeva pe un culoar în fund, încerca să-l imite pe şeful bisericii de la Constanța. Și zic “nebuna asta a început să imite și preoți acum”. Nu ne-am vauzt, era foarte departe şi ea cânta”, a povestut actorul, cu lacrimi în ochi.

stela-si-arsinel.jpg

foto
tela Popescu a jucat alături de Alexandru Arșinel timp de decenii
Foto:Arhivă personală

În urmă cu puţin tmp, Arşinel a acordat un interviu pentru Adevărul, în care a vorbit despre Stela Popescu, rememorând faptul că aceasta avea o forţă lăuntrică demnă de admirat.  „Stela avea nişte probleme provocate de vârstă. Îi cedau uşor picioarele şi avea şi un început de diabet. De altfel, ea nu se plângea niciodată. Eu mai ziceam că mă doare şi-mi răspundea: «Mai taci dracului din gură»!. Nu-mi dădea voie să mă lamentez. Era o fiinţă extrem de puternică şi radia atât de multă putere şi optimism. Îmi era şi ruşine să mă plâng în faţa ei. Iar noi am muncit, am muncit serios. Adică nu am fost nişte oameni care să ne cruţăm”, a mărturisit actorul. 

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, în urma unui atac vascular cerebral masiv. Actrița a fost găsită fără suflare în casă de nepoata ei.

 
 
Loading...