Alexandru Arșinel (82 de ani) este marcat și acum de moartea prietenului său, Ion Caramitru! Arșinel a apărut recent la TV, după ce în ultima vreme s-a luptat cu problemele de sănătate, inclusiv cu Covid, și a povestit că s-a văzut cu Pino la spital, înainte ca marele actor să se prăpădească.


La două luni după ce s-au vaccinat cu Pfizer, Alexandru Arșinel (82 ani) și soția acestuia, Marilena, s-au infectat cu noul coronavirus. Au ajuns amândoi la spital și, după mai multe zile petrecute sub supraveghere medicală, au învins virusul. Actorul, în vârstă de 82 de ani, a suferit însă o serie de complicații după Covid și a mai fost internat de către medici pentru îngrijiri suplimentare. Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, actorul o povestit că a văzut moartea cu ochii cât a fost în spital. Acolo l-a întâlnit și pe Ion Caramitru, înainte ca acesta să moară.

Arșinel: "M-am întâlnit în spital cu prietenul nostru, pe care l-am îngropat alaltăieri"

Arșinel și-a deschis sufletul în emisiunea lui Măruță: “Mă bucur că te-am mai prins. Nu știi de unde te pălește. Am avut momente în care m-am gândit la asta, mai ales când am făcut vaccinul și, după, m-am internat și am văzut că nu mai ieșeam de acolo. Dacă nu aveam vaccinul puteam să… M-am întâlnit în spital cu prietenul nostru, pe care l-am îngropat alaltăieri, și nu puteam să cred că o să dispară așa repede. Eu cu el eram așa, în schimburi de discuții. Ne-am ajutat mult cu funcțiile și am intervenit în interesul teatrului, unul pentru altul. Când am văzut că a murit Ivan Patzaichin nu am crezut. Ne-am întâlnit și am vorbit de ciorba lui vestită. Nici nu am terminat bine ideea că am văzut că a murit și Caramitru. Am înțepenit. Nici nu terminasem bine cu Draga, cu Tamara, cu Dichiseanu…și hai să ne oprim", a povestit Arșinel în emisiunea "La Măruță". Actorul a continuat: "O mare lovitură. Am fost peste 50 de ani împreună cu toții, au fost a doua mea familie. Multe generații am întâlnit împreună”.

"Dacă nu aveam vaccinul, puteam să fac bâca"

Directorul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” a avut în trecut și alte probleme de sănătate. În 2013, a fost supus unui transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj. În 2016, acesta a ajuns din nou pe mâna medicilor, cu dureri insuportabile de spate, fiind diagnosticat cu hernie de disc.
Actorul a fost operat a cincea oară la coloană. “Toată viața mea am avut întâlniri rele și transplantul de rinichi, și la coloană, dar n-am cedat niciodată. Le-am trecut cu ușurință! Dacă nu aveam vaccinul, puteam să fac bâca”,  a spus Arșinel în cadrul emisiunii, precizând totodată că trebuie să meargă regulat la medic pentru mai multe investigații pulmonare.

Ion Caramitru a murit la vârsta de 79 de ani

Actorul Ion Caramitru a încetat din viaţă la vârsta de 79 de ani duminică, 5 septembrie, la Spitalul Elias, din Capitală. Caramitru era internat de peste o lună la Spitalul Elias, unde s-a luptat cu o infecție în sânge. Născut în 9 martie 1942, la Bucureşti, Caramitru a fost ministru al Culturii între 1996 şi 2000. El a fost preşedinte UNITER din 1990 ş idirector al Teatrului Naţional din 2005.

Citește și:

VIDEO Ion Caramitru a fost înmormântat la Cimitirul Bellu. Mesaje emoționante pe coroane, salve de pușcă și cele mai grele aplauze

Alexandru Arșinel revine pe scenă după Covid. «Dacă nu eram vaccinat, eram acum pământ de flori!»

 

 

 
 
Loading...